Tuesday, November 22, 2016

«Αν θέλετε να μάθετε τι θα συμβεί στην Αμερική, θα πρέπει να μιλήσετε με τους Εβραίους!», είπε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών

«Αν θέλετε να μάθετε τι θα συμβεί στην Αμερική, θα πρέπει να μιλήσετε με τους Εβραίους!», είπε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών - Εικόνα1
Η Jerusalem Post αναφέρει ότι η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova, υπονοεί ότι οι αμερικάνικες εκλογές επηρεάστηκαν από μία «εβραϊκή συνωμοσία».
Η Zakharova είπε ότι είχε σχηματίσει αυτή την εντύπωση κατά την επίσκεψή της στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια μιας επίσημης επίσκεψης μιας ρωσικής αντιπροσωπείας το Σεπτέμβριο.
Μετά την δήλωση της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, ξέσπασε διαμάχη στη Μόσχα, σύμφωνα με το BBC.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης σε μία ρωσική τηλεοπτική εκπομπή, η Μαρία Ζαχάροβα χαριτολογώντας είπε ότι το καλύτερο πρότυπο για τη μέτρηση του πολιτικού τοπίου της Αμερικής είναι η εβραϊκή κοινότητα της Νέας Υόρκης.
«Αν θέλετε να μάθετε τι θα συμβεί στην Αμερική, σε ποιον χρειάζεται να μιλήσετε; Θα πρέπει να μιλήσετε με τους Εβραίους, φυσικά. Είναι αυτονόητο», είπε.
Τότε, το ακροατήριο που βρισκόταν στο στούντιο ξέσπασε σε δυνατά χειροκροτήματα, σύμφωνα με το BBC.
Η Zakharova πρόσθεσε ότι είχε διαμορφώσει αυτόν τον ισχυρισμό κατά την επίσκεψή της στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης μιας ρωσικής αντιπροσωπείας το Σεπτέμβριο.
«Έχω πολλούς φίλους και γνωστούς εκεί, και φυσικά ενδιαφερόμουν να μάθω: πώς πάνε οι εκλογές, ποιες είναι οι προσδοκίες του αμερικανικού λαού;»
«Αν θέλετε να μάθετε τι θα συμβεί στην Αμερική, θα πρέπει να μιλήσετε με τους Εβραίους!», είπε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών - Εικόνα2 Η Ρωσίδα αξιωματούχος τότε προσπάθησε να μιμηθεί μια εβραϊκή προφορά και είπε ότι οι Ρωσο-Εβραίοι της είχαν πει:.. «Marochka, κατάλαβε αυτό – θα κάνουμε δωρεές στην Κλίντον, φυσικά, αλλά θα δώσουμε στους Ρεπουμπλικάνους δύο φορές αυτό το ποσό».  Ήταν αρκετό. Για μένα η εικόνα ήταν σαφής», προσθέτοντας ότι «αν θέλετε να ξέρετε για το μέλλον, μην διαβάζετε τις μεγάλες εφημερίδες -. Οι άνθρωποί μας στο Brighton [Beach] (περιοχή στη Ν. Υόρκη που ζουν πολλοί Ρωσο-Εβραίοι – φώτο συναγωγής πάνω) θα σας πουν τα πάντα».
Video – Η δήλωση στο 3ο λεπτό περίπου:
Σε απάντηση, πολλές πολιτικές προσωπικότητες βγήκαν ενάντια στις δηλώσεις της Zakharova, συμπεριλαμβανομένου του Ρώσου δημοσιογράφου και ακτιβιστή κατά του Πούτιν Roman Dobrokhotov, ο οποίος έγραψε στο Twitter (στα ρωσικά), ότι η εκπρόσωπος «εξήγησε τη νίκη Trump ως μια εβραϊκή συνωμοσία», ανέφερε το BBC .

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails