Saturday, November 26, 2016

ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ! Η ΕΕ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ "ΠΑΤΕΡΑΣ" ΚΑΙ "ΜΗΤΕΡΑ" ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ "ΓΟΝΕΑΣ Α" ΚΑΙ "ΓΟΝΕΑΣ Β"! ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.... ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ


Τα Σόδομα και Γόμορρα είναι εδώ. Είναι στην ΕΕ η οποία με νόμο ετοιμάζεται να καταργήσει τους όρους "πατέρας" και "μητέρα" επιβάλλοντας τα ονόματα "Γονέας Α " και "Γονέας Β" προς...

αντικατάστασή τους. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την επιβολή των ομοφυλόφιλων οι οποίοι πλέον ως άτομα που τους δίνεται το δικαίωμα να υιοθετούν παιδιά, απαιτούν και -προφανώς- πετυχαίνουν την κατάργηση των όρων "Μητέρα" και "Πατέρας"!
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για την αντιμετώπιση του τεράστιου αυτού προβλήματος που δημιουργεί η ΕΕ με την επιβολή ενός σοδομιστικού νόμου, ζητεί από εκατομμύρια πιστούς να συλλέξουν υπογραφές ώστε αυτές να σταλούν υπό μορφή διαμαρτυρίας στην ΕΕ, λέγοντάς τους ότι η ελληνική οικογένεια είναι παραδοσιακή οικογένεια και τέτοια θα μείνει.


Ενα εκατομμύριο υπογραφές πρέπει να μαζευτούν από 7 διαφορετικές ευρωπαικές χώρες μέχρι τις 10 Δεκέμβρη 2016. Αν είναι αυτη η πρωτοβουλία να βοηθήσει ας μη μείνουμε στα κακώς τα της εκκλησίας μας απο ανθρώπους και κάποιων ιερέων και ας προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε στο να προστατέψουμε την παραδοσιακή οικογένεια όπως την γνωρίζουμε απο την αρχή του κόσμου. Ας προστατέψουμε τα παιδιά γιατι είναι τα μόνα που δεν φταίνε να υποστούν τέτοιου είδους ψυχολογική ίσως και σωματική βία.

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ

Μπορείτε να υπογράψετε μεσα απο τη σελίδα http://www.mumdadandkids.eu/el , μπορείτε να πάτε στις ενορίες σας να υπογράψετε εκεί ή να κατεβάσετε απο τη σελίδα σχετικό έντυπο να το συμπληρώσετε, να το στείλετε στις διευθύνσεις που λέει, να το μοιράζετε και σε άλλους για να το υπογράψουν.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails