Wednesday, November 23, 2016

“Kontra news”: Θα πουληθούν τα σπίτια των Ελλήνων σε λαθρομετανάστες, οι οποίοι έτσι θα γίνονται νόμιμοι!

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία - αποκάλυψη προέβη η εφημερίδα “Kontra News”, η οποία υπό τον τίτλο «Ανθελληνικό σχέδιο από τους διεθνείς τοκογλύφους με τα κόκκινα δάνεια – Θα πουλήσουν τα σπίτια μας κοψοχρονιά στους μετανάστες! Έτσι θα μπορούν οι πρόσφυγες να γίνονται νόμιμοι κάτοικοι της χώρας μας αφού θα έχουν δικό τους σπίτι» λέει τα εξής: «Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ένα βρόμικο σχέδιο σε βάρος του λαού και του έθνους με πρωταγωνιστές, τα ξένα κοράκια που καιροφυλακτούν να αρπάξουν τα κόκκινα δάνεια, τους Γερμανούς, τους Αυστριακούς, τους Γάλλους αλλά και κάποιους παγκόσμιους οργανισμούς και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που ελέγχονται από τον Σόρος και άλλους διεθνείς κερδοσκόπους.

Το σχέδιο προβλέπει στεγανοποίηση των συνόρων της Ελλάδας για να εγκλωβίζονται όλοι οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στη χώρα μας αλλά και επιστροφή δεκάδων χιλιάδων προσφύγων που βρήκαν καταφύγιο στην Γερμανία, την Αυστρία και την Γαλλία. Σύμφωνα με αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επεξεργάζονται το βρώμικο αυτό σχέδιο η Ελλάδα προορίζεται για να γίνει απέραντο πάρκινγκ προσφύγων και μεταναστών για να σταματήσουν οι αντιδράσεις στις χώρες της Βόρειας Ευρώπης που προκαλούν μεγάλες ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό εξαιτίας της ανόδου των ακροδεξιών και ευρωσκεπτικιστικών κομμάτων. Οι Ευρωπαίοι εταίροι είναι αποφασισμένοι να ασκήσουν ισχυρές πιέσεις στην Ελλάδα προκειμένου να δεχθεί να γίνει μια απέραντη χωματερή προσφύγων δίνοντας μάλιστα και οικονομικά ανταλλάγματα.
Το πρώτο μέρος του βρώμικου σχεδίου προβλέπει την εκχώρηση των κόκκινων δανείων στα διεθνή κερδοσκοπικά κοράκια. Η εξέλιξη αυτή θα έχει ως συνέπεια την κατάσχεση εκατό με διακόσιες χιλιάδες κατοικιών από φτωχούς Έλληνες. Στη συνέχεια δε, τα κερδοσκοπικά funds θα ενοικιάσουν ή θα πουλήσουν μαζικά τις κατασχεμένες κατοικίες στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και στις Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις. Στην ουσία οι διεθνείς τοκογλύφοι επιδιώκουν να αρπάξουν τα σπίτια των Ελλήνων και να τα πουλήσουν στους πρόσφυγες και τους μετανάστες.
Άλλωστε γι αυτούς είναι προτιμότερο να εκχωρήσουν με leasing μόνιμες κατοικίες στην Ελλάδα παρά να συντηρούν τα "hot spot". Άλλωστε η διεθνής των τοκογλύφων και οι λεγόμενοι εταίροι γνωρίζουν πολύ καλά ότι μέσα στην επόμενη διετία η Ελλάδα θα πλημμυρίσει από πρόσφυγες και μετανάστες οι περισσότεροι απ΄τους οποίους θα εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα.
Όταν στις Βρυξέλλες μιλούν για το τέλος των "hot spot" και τη συγκέντρωση όλων των προσφύγων σε ένα νησί, γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό που εννοούν ως νησί είναι ολόκληρη η Ελλάδα. Οι ίδιοι κύκλοι ασκούν πιέσεις ώστε οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που θα εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα να πάρουν ιθαγένεια αφού θα είναι και ιδιοκτήτες κατοικιών και έτσι θα αποκτήσουν δικαιώματα αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη για την ελληνική κοινωνία και την οικονομία. Ήδη στα νησιά που έχουν παρκάρει χιλιάδες πρόσφυγες, η κατάσταση που διαμορφώνεται είναι εκρηκτική και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να εκδηλωθούν αιματηρές συγκρούσεις με τους ντόπιους κατοίκους. Η κυβέρνηση οφείλει να ξεκαθαρίσει στους ξένους τοκογλύφους ότι καμία κατοικία φτωχού Έλληνα δεν πρόκειται να περάσει στους ξένους γύπες και στη συνέχεια σε μετανάστες και πρόσφυγες.
Αυτοί που σχεδιάζουν βρόμικα κόλπα  σε βάρος του λαού και της χώρας θα βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Ο Ελληνικός λαός έδειξε την αλληλεγγύη του  χρόνια τώρα σε πρόσφυγες και μετανάστες. Όταν όμως οι Γερμανοί, οι Γάλλοι, οι Αυστριακοί και οι πρώην σοσιαλιστικές χώρες στεγανοποιούν τα σύνορά τους, η χώρα μας δεν έχει διάθεση να γίνει η χωματερή της Ευρώπης.
Αυτοί που προκάλεσαν τους πολέμους στο Ιράκ, την Συρία, την Λιβύη και το Σουδάν είναι υποχρεωμένοι να δεχθούν και τους πρόσφυγες που τους αναλογούν. Εξάλλου η Γερμανία, η Γαλλία και η Αυστρία έχουν τεράστιες εκτάσεις και ισχυρή οικονομία που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την απορρόφηση των προσφύγων».
Τα γραφόμενα της εφημερίδας αποκτούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν αναλογιστούμε ότι κρατά μια ξεκάθαρα φιλοκυβερνητική στάση, επομένως δεν μπορεί να ισχυριστεί ο οποιοσδήποτε ότι το δημοσίευμα επιχειρεί να «ρίξει λάσπη» στην κυβέρνηση.
Επομένως, τα ερωτήματα τα οποία τίθενται είναι ξεκάθαρα: α) Ισχύει η καταγγελία της εφημερίδας για τα σχέδια των ξένων «κορακιών»; β) Ποιος είναι ο ρόλος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και των ΜΚΟ στην βρώμικη αυτή υπόθεση; γ) Θα δοθεί όντως ιθαγένεια στους «πρόσφυγες» και τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην Χώρα μας; δ) Η κυβέρνηση τι λέει για όλα αυτά;
Αν, πάντως, κρίνουμε από την πρόσφατη στάση της σε ανάλογα ζητήματα, μόνο αρνητική δεν θα είναι σε ένα τέτοιο φρικτό για την Πατρίδα και τον Λαό ενδεχόμενο, το οποίο θα αποτελέσει βόμβα στα θεμέλια του Έθνους των Ελλήνων.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails