Tuesday, November 29, 2016

Πρωτοφανές: Ο Ιταλός ΥΠΕΣ ετοιμάζει επίταξη οικιών για να μπουν πρόσφυγες και φυλάκιση για τους ιδιοκτήτες που αντιδρούν!


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Aκάθεκτη προχωράει η Νέα Τάξη Πραγμάτων στην Ιταλία όπου συμβαίνουν απίστευτα πράγματα και ο υπουργός Εσωτερικών  Angelino Alfano, ετοιμάζεται να καταλάβει τα ακίνητα των Ιταλών πολιτών για να μπουν μέσα οι μετανάστες!
Δεν είναι αστείο το αναφέρουν δύο έγκριτες ιταλικές εφημερίδες όπως το  ilGiornale, και είναι κάτι το οποίο το έχουν μεταθέσει για μετά τις 4 Δεκεμβρίου μετά από σχετική υπόδειξη για να μην επηρεαστεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος από τις διαμαρτυρίες των πολιτών!
Γίνεται έτσι κατανοητό πόσο σημαντικό είναι πλέον το «Όχι» των πολιτών το οποίο θα σημάνει και το τέλος της κυβέρνησης Ρέντσι αλλά και μπορεί να ξεκινήσει τις διαδικασίες για έξοδο της Ιταλίας από το ευρώ.

Επειδή μάλιστα απασχολούν τον Αλφάνο οι εξεγέρσεις μετά τα γεγονότα με το ξενοδοχείο το οποίο επιτάχθηκε στην στην περιφέρεια της Verona για να τοποθετηθούν μέσα 15 πρόσφυγες και τα ιταλικά ΜΜΕ του έδωσαν μεγάλη δημοσιότητα βάζοντας σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση ο Ιταλός ΥΠΕΣ σκέφτηκε όποιον αντιδράσει να τον βάζει φυλακή!
Ήδη οι ιταλιικές μυστικές υπηρεσίες έχουν φτιάξει μια λίστα με τις πόλεις όπου είναι πιθανή η οργάνωση αντίδρασης από τους πολίτες!
Σύμφωνα με την l'Opinione που επικαλείται πηγές του ιταλικού ΥΠΕΣ ο στόχος είναι η ετοιμότητα λήψης δραστικών μέτρων κατά των πολιτών που θα αντισταθούν στην παράδοση των οικιών τους στους μετανάστες.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «οι μυστικές υπηρεσίες ήδη έχουν ενημερώσει την κυβέρνηση για πιθανές διαδηλώσεις από την πλευρά των Ιταλών πολιτών που δεν είναι διαθέσιμοι να αφήσουν να επιταχθούν τα ακίνητά τους».
«Αυτό σημαίνει ότι λόγω της ζήτησης και της μικρής διαθεσιμότητας από τους Ιταλούς να συνεργαστούν το ιταλικό ΥΠΕΣ «με συνοπτικές διαδικασίες θα βάζει φυλακή όποιον δεν είναι σύμφωνος» λέει η εφημερίδα.
Οι επιτάξεις δεν θα αποζημιωθούν οι πολίτες θα είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν τους φόρους τους. «Μπορούν να καταφύγουν στην δικαιοσύνη αλλά η διαδικασία θα είναι μακρά και θα οδηγήσει σε μεγάλες εκπτώσεις στις αποζημιώσεις».
Το ζήτημα με τον Αλφάνο έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο. Από πέρσι αρνούνταν ότι θα προχωρούσε σε επιτάξεις , αλλά το περιστατικό του ξενοδοχείου έδειξε τελικά ότι όντως το εννοούσε.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails