Wednesday, November 30, 2016

29χρονος ΑΛΒΑΝΟΣ συνελήφθη να μεταφέρει ναρκωτικά! – Κατασχέθηκαν 133 κιλά κάνναβης!!!

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 28-11-2016 στην Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θηβών, στο ύψος της Μάνδρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών προς περαιτέρω  διακίνηση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την αποδόμηση κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίσθηκε ο προαναφερόμενος εντός ενοικιαζόμενου Ι.Χ.Ε αυτοκίνητου και με τη συνδρομή αστυνομικών της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) ακινητοποιήθηκε προκειμένου να ελεγχθεί.
Εντός του αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ογδόντα (80) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενενήντα (90) κιλών και σαράντα εννέα (49) γραμμαρίων.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του στα Κάτω Πατήσια, βρέθηκαν επιπλέον  και κατασχέθηκαν είκοσι μία (21) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους σαράντα τριών (43) κιλών και τεσσάρων (4) γραμμαρίων.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -133- κιλών και -49- γραμμαρίων
-1- Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο
-2- συσκευές κινητής τηλεφωνίας
-1- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails