Thursday, February 21, 2013

100 χρόνια απο την απελευθέρωση των Ιωαννίνων - Απελευθερώθηκαν ποτέ τα Ιωάννινα;


Στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια απο την απελευθέρωση των Ιωαννίνων η πολιτεία αντί να δώσει το όνομα ενός ήρωα που έδωσε τη ζωή του για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων στην πλατεία Κάστρου Ιωαννίνων, το έδωσε σε έναν περιούσιο του οποίου η οικογένεια εκείνη την εποχή συνεργάζοταν με τον Τούρκο κατακτητή. Έτσι οι πολιτικάντηδες συνεχίζουν να εξαπατούν τον ελληνικό λαό εκπληρώνοντας το θέλημα των Εβραίων τραπεζιτών που τους πληρώνουν.

Ο Μάτσας με τον Καζαντζίδη.. Ο Καζαντζίδης έκανε κάποιες σοκαριστικές καταγγελίες για την εβραϊκή οικογένεια Μάτσα



Συγκεκριμένα ο ίδιος ο Πρόεδρος της ελληνικής δημοκρατίας πήγε στα Ιωάννινα απο όπου και κατάγεται(σ.σ: Δεν γνωρίζουμε βέβαια αν ο παππούς του ήταν Γιαννιώτης και τον έλεγαν Κάρολο που δεν είναι ελληνικό όνομα).Το μεσημέρι της Τετάρτης ο κ. Παπούλιας παρευρέθη στο Ιστορικό Αρχείο - Μουσείο Ηπείρου, όπου και εγκαινίασε την έκθεση γλυπτικής του κ. Θεόδωρου Παπαγιάννη με θέμα «Το Ψωμί».

Ο εγγονός Μίνως Μάτσας.. Φοβερή μύτη! Μας θυμίζει την καταγωγή του

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος προέβη στα αποκαλυπτήρια του γλυπτού «Κυπαρίσσι» του καλλιτέχνη και καθηγητή του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του ΑΠΘ κ. Κώστα Βαρώτσου. Η τελετή εντάσσεται στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την ονοματοδοσία της πλατείας του Κάστρου Ιωαννίνων σε πλατεία Μίνωος Σ. Μάτσα ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δήμου Ιωαννίνων. Το γλυπτό είναι δωρεά της οικογένειας Μάτσα εις μνήμη του πατέρα τους Μίνωος Μάτσα, της γνωστής εβραϊκής οικογένειας.

Εννοείται οτι οι "περιούσιοι" θα έστελναν έναν υψηλόβαθμο αντιπρόσωπό τους οπότε με την ευκαιρία της έκδοσης αναμνηστικών γραμματοσήμων απο τα "Ελληνικά" Ταχυδρομεία στα οποία απεικονίζονται οι «Ηπειρώτισσες στον αγώνα», η «Εξόρμηση» και η «Σκηνή της μάχης», στα Ιωάννινα παρευρέθη και ο πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου κ. Μωϋσής Κωνσταντίνης, ως "Ειδικός Σύμβουλος Φιλοτελισμού των ΕΛΤΑ", θέση την οποία κατέχει εδω και πολλά χρόνια.

Απίστευτο έ; Όσο και αν αλλάζουν οι κυβερνήσεις οι "περιούσιοι" όπως ο κ. Κωνσταντίνης μένουν σταθεροί στις θέσεις τους!! 

Για όσους αμφισβητούν οτι η οικογένεια Μάτσα είναι Εβραίοι δεν έχουν παρά να ρίξουν μια ματιά ΕΔΩ.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails