Sunday, February 24, 2013

ΒΑΡΑΝΕ ΜΥΓΕΣ ΣΤΗΝ «ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ» ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ – 8 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ 50 ΗΜΕΡΕΣ!


Mygoskotostra
Κεσάτια φαίνεται πως έχει η νέα υπηρεσία… πάταξης του ρατσισμού, που ίδρυσε ο Δένδιας, προς μεγάλη απογοήτευση των επαγγελματιών «αντιρατσιστών»! Έτσι, από τις 10 Ιανουαρίου μέχρι τώρα έχουν γίνει όλες κι όλες 8 καταγγελίες.

Οι συριζαίοι πάντως, εξηγούν τις… αναδουλειές ως φόβο των «θυμάτων» να προβούν σε καταγγελίες, λόγω… έλλειψης εμπιστοσύνης των «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» προς την Αστυνομία, λόγω… άγνοιας και λόγω του φόβου της απέλασης. Πάρτε ένα δείγμα από την… κλάψα τους:
«”Δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό, αλλά θα μπορούσε να γίνει απαραίτητη”. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει σχεδόν το σύνολο της μεταναστευτικής κοινότητας για τη γραμμή 11414 που δημιουργήθηκε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με σκοπό την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξή της, αλλά, κι όταν τη μαθαίνουν, αποφεύγουν να τη χρησιμοποιήσουν, καθώς, όπως λένε δηκτικά θα ήταν “σαν να παίρνουμε τη Χρυσή Αυγή για να μας σώσει από τη Xρυσή Aυγή”. Πολλοί είναι ακόμα αυτοί που φοβούνται να καλέσουν, καθώς δεν διαθέτουν άδεια παραμονής στη χώρα και υπάρχει ο κίνδυνος να συλληφθούν.
Ο βασικός λόγος τόσο της άγνοιας όσο και της αποστροφής προς μία κίνηση “καλής θέλησης”, όπως χαρακτηρίζεται από το υπουργείο, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό, αν όχι αποκλειστικά, στο βεβαρημένο παρελθόν των σχέσεων του κράτους και της αστυνομίας με τους μετανάστες. Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, η αμιγώς ρατσιστική επιχείρηση “Ξένιος Ζευς”, αλλά και μεμονωμένα περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας έχουν οδηγήσει στη συγκρότηση μιας αρνητικής πεποίθησης για την αγνότητα των προθέσεων».
Ποια είναι η αλήθεια; Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν «ρατσιστικά» περιστατικά για να καταγγελθούν. Γιατί όλα τα παραπάνω δεν είναι τίποτα άλλο από φτηνές δικαιολογίες. Καθότι, ακόμα και το πιο φαινομενικά πειστικό επιχείρημα των συριζαίων, ότι οι λαθρόβιοι αποφεύγουν να κάνουν καταγγελίες υπό το φόβο της απέλασης, δε στέκει. Γιατί πολύ απλά, γίνονται δεκτές και ανώνυμες καταγγελίες, αλλά και καταγγελίες μέσω ειδοποιημένων δικηγόρων και «αντιρατσιστικών» οργανώσεων. Αν, όμως, το μνημονιακό ψευδοκράτος τολμούσε να ιδρύσει ειδική υπηρεσία πάταξης του ρατσισμού των αλλοδαπών κατά των Ελλήνων, σίγουρα οι καταγγελίες θα ήταν χιλιάδες! Γιατί ο μόνος πραγματικός ρατσισμός που υπάρχει στην Ελλάδα σήμερα, είναι των «κατατρεγμένων κ.τ.λ.» κατά των Ελλήνων!

(ΥΓ): Για 8 υποθέσεις μέσα σε 50 μέρες έφτιαξε την υπηρεσία ο Δένδιας; Και απασχολούνται σ’ αυτήν εκατοντάδες αστυνομικοί, οι οποίοι βαράνε μύγες, την ίδια ώρα που δεν υπάρχουν μάχιμοι αστυνομικοί για να προστατεύσουν τους Έλληνες; Μήπως, λοιπόν, η νέα αυτή υπηρεσία αργόσχολων πρέπει να διαλυθεί εδώ και τώρα;

http://ethnikismos.net/2013/02/24/%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CE%BC%CF%85%CE%B3%CE%B5%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B7%CF%83-%CF%84/

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails