Friday, February 22, 2013

Αλβανός στο Καπανδρίτι βιντεοσκοπούσε σεξ με 15χρονο!


Μετά από διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 39χρονβου Αλβανού, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή από τη Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων.


Πρόκειται για τον TABAKU (επ) THANAS (ον) του RUSHIT και τηςKADIFE, που γεννήθηκε το 1974 στην Αλβανία και κατοικεί στο Καπανδρίτι Αττικής.

Σε βάρος του ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για πορνογραφία ανηλίκων (προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας), με τη χρήση διαδικτύου, η παραγωγή του υλικού της οποίας συνδέεται με την εκμετάλλευση ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του, κατ’ εξακολούθηση.

Η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και της ποινικής δίωξης αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Υπενθυμίζονται οι αριθμοί κλήσης 11012 και 210-6476464, καθώς και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr καιccu@cybercrimeunit.gov.gr της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr/2013/02/15.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails