Tuesday, February 19, 2013

Marine Le Pen : «Οι FEMEN γιατί δεν πάνε στην Σαουδική Αραβία να κάνουν ακτιβισμό;»


Η Marine Le Pen καταδίκασε την επιδειξιομανία των «ακτιβιστριών» της Femen, μέσα στην Παναγία των Παρισίων στις 12 Φεβρουαρίου που γδύθηκαν.. και στρίγκλιζαν συνθήματα κατά του Πάπα.

Η δήλωσή της είναι η παρακάτω: - Η εισβολή και τα εξωφρενικά, χυδαία τσιρίγματα από τις φανατικές «ακτιβίστριες» της ομάδας Femen στο καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων στο Παρίσι, για να «γιορτάσουν» την παραίτηση του Πάπα, αποτελεί προσβολή για τους πιστούς, καθώς και μια κατάφωρη παραβίαση των δημοκρατικών μας αξιών.

 Η Δημοκρατία εγγυάται την ελευθερία της θρησκείας σε όλους και το δικαίωμα να την ασκούν με αξιοπρέπεια στους οίκους λατρείας. Δεν είναι ούτε αποδεκτό ούτε ανεκτό στο όνομα ενός αποκλίνουντος φεμινισμού, να δεχόμαστε τέτοια συμπεριφορά μέσα στον πιο ιερό τόπο για τους Καθολικούς. Επιπλέον, είναι εύκολο να επιτεθούν σε ένα καθεδρικό ναό στη Γαλλία και σε μια ειρηνική θρησκεία.
 Θα μετρούσε να πάνε να διαμαρτυρηθούν για τα δικαιώματα των γυναικών και τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων σε χώρους όπου αυτά είναι ανύπαρκτα. Γιατί δεν πάνε οι Femen, οι οποίες έχουν δημιουργήσει ένα «εκπαιδευτικό κέντρο» στο Παρίσι για ένα «νέο φεμινισμός», να κάνουν λίγη εκπαίδευση στη Σαουδική Αραβία, όπου ένας ισλαμιστής ιεροκήρυκας υποστηρίζει ότι όλο το σώμα πρέπει να καλύπτεται με μπούργκα ακόμα και των μικρών κοριτσιών από την ηλικία των δύο ετών, ή στη Νιγηρία, όπου οι γερουσιαστές έχουν υιοθετήσει ένα νόμο που προβλέπει «ποινή δέκα χρόνων στη φυλακή για όσους άμεσα ή έμμεσα, κάνουν δημόσια μια στενή σχέση με άτομο του ίδιου φύλου ...»....(zoomblog.org)

http://www.eglimatikotita.gr/2013/02/marine-le-pen-femen.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails