Tuesday, February 26, 2013

Αποκλειστικό: Εβραϊκή εξωπραγματική προπαγάνδα στο London School of Economics!


Η εβραϊκή φοιτητική κοινότητα της σχολής οικονομικών επιστημών του Λονδίνου(LSE - αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ουγγροεβραίος Σόρος έχει τελειώσει την σχολή αυτή και είναι και χρηματοδότης της), λόγω της εβδομάδας «απαρτχάϊντ» μεταξύ Παλαιστίνιων και Ισραήλ, μοιράζει προπαγανδιστικά βιβλιαράκια για να πείσουν τους «γκοϊμ» ότι αυτοί που φταίνε στο ότι δεν βρίσκεται λύση στο Παλαιστινιακό ζήτημα δεν είναι οι Ισραηλινοί αλλά οι Παλαιστίνιοι και πως οι Εβραίοι έχουν ωφελήσει πολύ την ανθρωπότητα!!

Παρακάτω βλέπετε και τα προπαγανδιστικά φυλλάδια.Κάντε κλίκ στις φώτο για μεγέθυνση.. 







Υποστηρίζουν ότι η γη τους ανήκει γιατί βρίσκονταν εκεί πριν από 3000 χρόνια. Αυτό βέβαια είναι απολύτως ψευδές και αυτή η απάτη περιγράφεται στο βιβλίο «Η επινόηση του αρχαίου Ισραήλ».


Λένε οτι το 2000 κατά τις διαπραγματεύσεις που λεγόταν «Καμπ Ντέϊβιντ» ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Εχούντ Μπάρακ πρόσφερε στους Παλαιστίνιους το 100% της Λωρίδας της Γάζας και το 95% της Δυτικής Όχθης και την αφαίρεση των Εβραϊκών κοινοτήτων από τις περιοχές αυτές(αυτό δεν είναι αλήθεια αφού οι Εβραίοι έποικοι με συνοδεία του Ισραηλινού στρατού πηγαίνουν και κτίζουν παράνομους οικισμούς και ο στρατός με την δικαιολογία ότι επιβλέπει για να σταματήσει τις συμπλοκές μεταξύ Παλαιστινίων και Εβραίων προωθεί τον εποικισμό).

Δείτε το βίντεο που φαίνεται ο ύπουλος τρόπος που εποικίζουν οι Εβραίοι…


Λένε, οι Εβραίοι, ότι προσέφεραν 30 δις δολάρια για να εγκαταστήσουν τους πρόσφυγες Παλαιστίνιους στο τόπο τους και λένε οι Εβραίοι ότι οι Παλαιστίνιοι δεν δέχτηκαν την προσφορά.

Λένε ότι η Χαμάς είναι βίαιη οργάνωση και ρατσιστική και ότι θέλουν να καταστρέψουν τους Εβραίους. Βέβαια δεν μας λένε τι λέει το Ταλμούδ για τους υπόλοιπους λαούς.. Διαβάστε εδώ σχετικά.

Μάλιστα μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας εξυμνώντας το Ισραήλ και τους Εβραίους για την προσφορά τους στην ανθρωπότητα.

Το Ισραήλ λένε οι Εβραίοι φοιτητές των οικονομικών προσφέρει εξωπραγματικά δώρα στην ανθρωπότητα.

Λένε ότι αυτοί πρόσφεραν στην ανθρωπότητα την κινητή τηλεφωνία, το άμεσα μηνύματα, την τεχνολογία αυτόματων τηλεφωνητών… Όλα αυτά αναπτύχθηκαν στο Ισραήλ.

Αναφέρουν στα φυλλάδια ότι σε ολόκληρη την Μέση Ανατολή μόνο το Ισραήλ αξιολογήθηκε σαν Νο1 για πολιτικά δικαιώματα από τον οίκο Αξιολόγησης Δημοκρατίας και Ελευθερίας(Freedom House)
ΜΑΣ ΚΟΡΟΊΔΕΥΟΥΝ ΜΕΣ' ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ γιατί η πλειοψηφία της ηγεσίας αυτής της οργάνωσης είναι Εβραίοι στην καταγωγή... Είναι δυνατόν Εβραίοι να μην βραβεύσουν το Ισραήλ; Δείτε την ηγεσία ΕΔΩ.

Λένε οτι από το 2000 το Ισραήλ έχει 3 φορές πιο πολλούς κατόχους του βραβείου Νόμπελ από ότι όλες οι άλλες χώρες
Το Ισραήλ προσελκύει τους περισσότερους επενδυτές ανα κάτοικο από οποιαδήποτε άλλη χώρα στο κόσμο.
Είναι 4ο σε επιστημονικά κείμενα στο κόσμο. Εξάγει περισσότερη ιατρική τεχνολογία που σώζει ζωές από οποιαδήποτε άλλη χώρα στο κόσμο.

Οι Εβραίοι μας λένε ότι πέτυχαν αυτά τα επιτεύγματα. Αλλά δεν μας λένε πως. Αποκρύπτουν ότι οι Διεθνείς Τραπεζίτες που είναι όλοι Εβραίοι είναι αυτοί που πρόσφεραν τα χρήματα για να πετύχουν τους στόχους αυτούς. Τα βραβεία Νόμπελ πάνε σε Εβραίους γιατί οι Εβραίοι καθορίζουν σε ποιόν θα πάνε.

Έχουν σκλαβώσει οικονομικά την ανθρωπότητα μέσω του τραπεζικού συστήματος και κρύβονται στο παρασκήνιο μέσω της εξαγοράς των ΜΜΕ.

Όλα αυτά μπορείτε εύκολα να τα διαπιστώσετε παρακολουθώντας το ντοκυμαντέρ «The Money Masters».

Τέλος οι Παλαιστίνιοι θα έπρεπε να κυκλοφορήσουν φυλλάδια με τα εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ σε όλα τα Πανεπιστήμια του κόσμου και σε όλες τις πλατείες. 

Έτσι οι άλλοι λαοί θα αντιλαμβάνονταν ότι οι Εβραίοι τους εξαπατούν και όχι μόνο έκλεψαν την γη των Παλαιστινίων αλλά τους υποβάλλουν σε γενοκτονία κιόλας.

Η αλήθεια για το Παλαιστινιακό και το τι πιστεύουν οι Εβραίοι στο Ισραήλ είναι στα παρακάτω βίντεο...




No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails