Tuesday, February 19, 2013

ΗΠΑ: Πανεπιστήμιο διδάσκει τους φοιτητές ότι είναι «άδικο να είσαι λευκός»



Λευκοί ακτιβιστές από κοινού με αριστερούς διευθύνοντες στο Πανεπιστήμιο του Wisconsin-Superior παρουσίασαν μια εκστρατεία η οποία είναι σχεδιασμένη για την προώθηση της Λευκής ενοχής (White guilt – βλέπε εδώ) στους φοιτητές. Η εκστρατεία, που ονομάζεται είναι ‘Unfair to be White’ (το ‘unfair’ εκτός από «άδικο» μεταφράζεται και «αθέμιτο» και «μεροληπτικό») προωθεί, επίσης, τους λευκούς φοιτητές να ενωθούν με μη-λευκούς σε εκστρατείες κατά των λευκών. Η εκστρατεία περιλαμβάνει εικόνες και βίντεο με λευκά άτομα που έχουν συνθήματα γραμμένα στα πρόσωπά τους κατά των λευκών και μιλούν για το πώς η κοινωνία είναι «ρατσιστική».


Η εκστρατεία είχε προγραμματιστεί αρχικά να ξεκινήσει από ένα κοντινό πανεπιστήμιο της Μινεσότα αλλά πυροδότησε μεγάλη διαμάχη. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, η διεύθυνση του πανεπιστημίου υπερασπίζεται σθεναρά την αντι-Λευκή εκστρατεία. Το πανεπιστήμιο υποστηρίζεται από το κρατικό σύστημα των κολεγίων. Η πολιτεία του Wisconsin είναι 83% λευκή. Αυτό σημαίνει ότι οι λευκοί φορολογούμενοι αυτής της αμερικάνικης πολιτείας πληρώνουν για μια προπαγάνδα με στόχο εναντίον τους.

Δείτε το βίντεο:


Φυσικά, αυτού του είδους οι ακτιβιστές μιλούν ασταμάτητα για ‘White privilege’ «Προνόμια για τους Λευκούς» (ή ‘Λευκά Προνόμια’) σε χώρες Λευκών (στις ΗΠΑ ο πληθυσμός ήταν κατά 90% Λευκός το 1960), αλλά τι γίνεται με τα Κινέζικα προνόμια στην Κίνα; Τι γίνεται με τα Νιγηριανά προνόμια στη Νιγηρία; Ένας άνθρωπος στο βίντεο ‘Unfair to be White’, λέει ότι η κοινωνία έχει συσταθεί για να μας ωφελήσει (εμάς τους λευκούς). Προφανώς, πιστεύει ότι αυτό είναι λάθος. Ωστόσο, η κινεζική κοινωνία έχει συσταθεί για να επωφεληθούν οι Κινέζοι και η νιγηριανή κοινωνία έχει συσταθεί για να επωφεληθούν οι Νιγηριανοί. Είναι αυτό λάθος; Ή μήπως είναι μόνο λάθος για τις Λευκές χώρες να έχουν συσταθεί προς όφελος των Λευκών; Δεν βλέπουμε εκστρατείες περί «αδικίας» να γίνονται στην Κίνα ή τη Νιγηρία για να κατηγορήσουν τους ανθρώπους εκεί για «ρατσισμό». Έτσι, όλοι αυτοί που εργάστηκαν για το «άδικο να είσαι λευκός», μπορούν να ισχυρίζονται ότι είναι αντι-ρατσιστές, αλλά αυτό που πραγματικά είναι, είναι αντι-Λευκοί. Όπως έχουμε πει, το «αντιρατσιστής» είναι μόνο μια λέξη κώδικας για τον αντι-Λευκό.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

http://redskywarning.blogspot.gr/2013/02/blog-post_15.html

1 comment:

Anonymous said...

Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος που έχουν επινοήσει οι εργάτες του Αντιχρίστου για να πολεμήσουν τον Χριστιανισμό. Επειδή οι κατ'εξοχήν Χριστιανικές κοινωνίες που διάνθησαν τον Χριστιανικό πολιτισμό είναι της λευκής φυλής. Δεν πολεμούν τους άδικους της λευκής φυλής, αλλά σύνολη την λευκή φυλή. Την φυλή οπου ανήκε ο Χριστός.Εξετάστε τις παραδόσεις των μαύρων και θα καταλάβετε γιατί μαύρισαν. Δείτε πόσο ομορφαίνουν και λάμπουν οι μαύροι όταν γίνονται Χριστιανοί. Δειτε πως τερατοποιούνται οι λευκοί όταν συντάσονται με τις δυνάμεις του σκότους.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails