Thursday, February 28, 2013

Οι ΔΟΛ-ιοι κουρελήδες του μνημονίου και το "κατηχητικό" της Χρυσής Αυγής!


Συνέχεια –και μάλιστα πρωτοσέλιδη!- στον πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής δίνει ο ΔΟΛ, με θέμα το "Κατηχητικό μίσους της Χρυσής Αυγής", δηλαδή ένα μάθημα αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, που έγινε στα γραφεία του κόμματος, σε μικρούς φίλους του κινήματος, που βέβαια δεν προσήλθαν μόνοι τους στα γραφεία, αλλά με την συνοδεία των γονέων τους. 

Το 'χουμε ξαναπεί και το λέμε και πάλι: πέραν από τον τρόμο και τον πανικό του συστήματος και των ΔΟΛ-ιωνοργάνων του για τη συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής, τα εμετικά δημοσιεύματα του συγκροτήματος είναι η απάντηση στην αποκάλυψη που έκανε ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA 3, ότιο ΔΟΛ συνεργάστηκε με τους Γερμανούς (είναι δηλαδή… παλαιοναζί) και με το...στρατιωτικό καθεστώς (είναι και… παλαιοχουντικοί).

Και βέβαια, αυθημερόν έσπευσαν να καλύψουν τον ΔΟΛ τα υπάκουα σκυλάκια του! Με πρώτο το (κλεφτο-ψευτο-μιζοPasok.

"Είναι ευθύνη όλων μας να μην επιτρέψουμε να δηλητηριαστούν αθώες ψυχές. Η Χρυσή Αυγή δείχνει για ακόμη μια φορά το αποτρόπαιο πρόσωπό της. Πλέον τα θύματά της είναι οι αθώες ψυχές 6χρονων παιδιών. Η "Διάπλαση των Παίδων" που ξεκίνησε η Χρυσή Αυγή οδηγεί στον φανατισμό, στο ναζισμό και στη βία. Η επιστροφή στο 1967 και τα κείμενα του Γεωργίου Γεωργαλά, η επιστροφή στο σκοταδισμό και το φασισμό, δεν πρέπει να περάσει. Είναι μεγάλη η ευθύνη της πολιτείας, της κοινωνίας και πάνω από όλα των ίδιων των γονιών να μην επιτρέψουμε να δηλητηριαστούν αθώες ψυχές. Ο φασισμός όταν εκφράζεται στις γειτονιές, στην καθημερινότητα, είναι ακόμη πιο επικίνδυνος από όταν εκφράζεται ως πολιτική οργάνωση. Ας το καταλάβουμε όλοι και ας αντισταθούμε. Καμία ανοχή στο φασισμό και στη Χρυσή Αυγή". 

Ακολούθησε ο αμερικανοκομμουνιστικός ΣΥΡΙΖΑ (των Σόρος και ΣΙΑ): 

"Η Χρυσή Αυγή, βέβαια, κάνει τη δουλειά της. Με αυτούς που είναι πραγματικά να απορεί κανείς είναι οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές που την περιβάλλουν με σκανδαλώδη ασυλία, η κυβέρνηση που υιοθετεί την ατζέντα της ενισχύοντας την περαιτέρω, καθώς και μέρος των ΜΜΕ που της κάνουν συστηματικά δωρεάν διαφήμιση. Είναι καιρός πια να ενεργοποιηθεί μαζικά η ελληνική κοινωνία για να σταματήσουν οι χιτλερικοί την υπονόμευση της ελευθερίας όλων μας".

Δεν θα μπορούσε βεβαίως να λείψει και η θλιβερή (και ρεπούσεια…) ΔΗΜΑΡ του μπάρμπα-Φανούρη Κουβέλη (ή "Κουρέλη", σύμφωνα με τους τέως συντρόφους του): 

"Οι σχολές του μίσους, της βίας και της προώθησης των ναζιστικών αντιλήψεων δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτές από το δημοκρατικό κόσμο και την ευνομούμενη Πολιτεία. Είναι ευθύνη όλων των ..."δημοκρατικών δυνάμεων" της χώρας να υψώσουν ένα τοίχοςαπέναντι στη Χρυσή Αυγή και τις παραφυάδες της". (Μανία με τα… τείχη έχουν τα ορφανά της Στάζι και του Χόνεκερ. Δε μπορούν να χωνέψουν ότι τα τείχη του αίσχους που έφτιαξαν οι ομοϊδεάτες τους έπεσαν και θέλουν να τα αναστήσουν…).

Ιδού και η απάντηση της Χρυσής Αυγής στους διάφορους κουρελήδες του Μνημονίου: 

"Πολύ σύντομα ξεκινούν και μαθήματα Ιστορίας στα κατά τόπους γραφεία της Χρυσής Αυγής με ελεύθερη προσέλευση για όλους τους Έλληνες. Θα καλύψουμε έτσι ένα μεγάλο κενό, καθώς το κράτος της Ρεπούση μόνο Ελληνική Ιστορία δε μαθαίνει στα παιδιά μας".

Έτσι!..


http://gianniotis.blogspot.gr/2013/02/blog-post_2602.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails