Monday, February 18, 2013

Χίλια μπράβο στους Αλβανούς που έδειραν τον γιατρό!!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Ο τίτλος είναι υπερβολικός αλλά μόνο έτσι φαίνεται να ξυπνούν οι Έλληνες! Με ξύλο απο Αλβανούς... Γιατί τόσα χρόνια οι γιατροί στα νοσοκομεία βλέπουν πως οι λαθρομετανάστες λυμαίνονται την δημόσια δωρεάν υγεία που πληρώνουν οι Έλληνες αλλά δεν λένε κουβέντα... ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε σύμφωνα με πληροφορίες ένας ειδικευόμενος γιατρός στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ. Όλα άρχισαν όταν ένας ασθενής και οι συνοδοί του, οι οποίοι ήταν όλοι μεθυσμένοι, του επιτέθηκαν και τον..
ξυλοκόπησαν άσχημα. Το περιστατικό έγινε στις 11 το βράδυ την ώρα της εφημερίας του νοσοκομείου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα iatropedia, ο ασθενής αλβανικής καταγωγής έφθασε στο νοσηλευτικό ίδρυμα με τη συνοδεία τριών προσώπων. Τη στιγμή όμως που ο άτυχος γιατρός προσπάθησε να τον εξετάσει, ο ασθενής με τους συνοδούς του τον γρονθοκόπησαν. Ο γιατρός από τα ισχυρά χτυπήματα που δέχθηκε έπεσε λιπόθυμος και οι τέσσερις δράστες έφυγαν, ενώ χτυπούσαν όποιον έβλεπαν μπροστά τους στους χώρους του νοσοκομείου. «Περνούσαν από τους διαδρόμους και έριχναν μπουνιές σε όλους» ανέφερε ο διοικητής του Νοσοκομείου Θεόδωρος Γιάνναρος. 

Π/Θ

http://www.eglimatikotita.gr/2013/02/blog-post_5063.html

7 comments:

Anonymous said...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ --ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ- ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ...ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΘΑΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΣ

Anonymous said...

Είναι ντροπή ΚΑΙ ο τίτλος που έχετε βάλει στο άρθρο, και το γενικότερο σκεπτικό σας. Ο ειδικευόμενος γιατρός είναι εκπαιδευόμενος, πάει να ΜΑΘΕΙ την ιατρική του ειδικότητα και όχι να παίξει ξύλο με τους ασθενείς ή να αλλάξει το σύστημα. Το ότι οι αλλοδαποί λυμαίνονται το σύστημα υγείας το ξέρουν πολύ καλά όλοι οι γιατροί αλλά το να αλλάξει είναι πολιτική απόφαση, όταν θέλετε οι γιατροί είναι λειτουργοί και όταν θέλετε είναι σεκιουριτάδες του συστήματος υγείας και θα το διορθώσουν αυτοβούλως και κατά το δοκούν, με τα 880 ευρώ που παίρνει το μήνα κάνοντας 7 ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ 36ωρες ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ? Και μόνο που για ένα τέτοιο περιστατικό χρησιμοποιείτε τη λέξη μπράβο στους Αλβανούς είστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. ΣΣ Το σχόλιο είναι από έναν φανατικό αναγνώστη της ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.

Anonymous said...

Και εσείς, κύριε διοικητά μου, τι έχετε κάνει γι'αυτά; Γιατί μη μου πείτε ότι είναι σπάνια φαινόμενα αυτά. Όποιος γνωρίζει από γενικές εφημερίες νοσοκομείων, μπορεί να σας πεί ότι σε κάθε γενική εφημερία περνά ένας εσμός τοιούτου είδους αποβρασμάτων, εγχωρίων τε και ξένων, χωρίς ουδείς να λαμβάνει δράσιν εναντίον τους. Τους σεκιουρητάδες τι τους θέλετε στα νοσοκομεία, γιά να κάνουν τις νοσοκόμες ή τους κλητήρες; Γιατί δεν τους αφήνετε να σβερκώσουν κανένα απόβρασμα μέχρι ν' αναλάβει η αστυνομία δράση;

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Αγαπητοί αναγνώστες μην παραλογίζεστε... Εμείς δεν χαιρόμαστε όταν λαθρομετανάστες κτυπάνε γιατρούς και γενικά Έλληνες.
Απλά ο τίτλος επιλέχθηκε για να προσελκύσει αναγνώστες και για αυτό λέμε οτι ο τίτλος είναι υπερβολικός. Άλλωστε δεν είναι υπερβολικό το γεγονός οτι σχεδόν όλοι οι διοικητές νοσοκομείων παραμένουν σιωπηλοί όταν βλέπουν τα λεφούσια των λάθρο στα νοσοκομεία να νοσηλεύονται τσάμπα με τα λεφτά του σκληρά εργαζόμενου και φορολογούμενου Έλληνα πολίτη;Ας κάνουν και καμιά κίνηση τα σωματεία των ιατρών για να ξυπνήσουν οι Έλληνες και να μην περιμένουν μόνο απο εμάς να ξημερο-βραδιαζόμαστε στους υπολογιστές.. Ευχαριστώ για την προσοχή σας..

Anonymous said...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΡΧΑΣ,ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙΡΟ.
ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΕ ΟΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.

ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ! ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΚΑΙ Ο ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΙΧΤΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ!

ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑΤΡΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ! ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ "ΤΑΞΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ"! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΕΝΟΧΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

Anonymous said...


ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΛΘΑΚΟΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΣΚΥΦΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ, ΜΗΝ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ











ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: ΤΟΥΡΚΙΚΗ «ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ» ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!

19/02/2013



Την ναυπήγηση ενός πλοίου-νοσοκομείου που θα παρέχει υπηρεσίες υγείας στα νησιά του Αιγαίου ετοιμάζει η Τουρκία, κατήγγειλε με ανακοίνωσή του (που «ξέχασαν» να αναφέρουν τα ξεπουλημένα ΜΜΕ) ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ):


«Κατασκευάστηκε, και σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ήδη δρομολογήθηκε η ναυπήγηση τουρκικού πλοίου-νοσοκομείου, που θα παρέχει υπηρεσίες υγείας στα νησιά του Αιγαίου, όχι μόνο στα δυο-τρία τουρκικά (Τένεδος, Ίμβρος) αλλά και στους χιλιάδες κατοίκους των ελληνικών νησιών του Αιγαίου. Για άλλη μία φορά δίνουμε στους γείτονές μας τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τη διαχρονική αδράνεια του ελληνικού κράτους απέναντι στον ελληνισμό, που τώρα, περισσότερο από ποτέ, πλήττεται από βαθιά οικονομική, κοινωνική και ανθρωπιστική κρίση».

Μάλιστα! Εκεί κατάντησαν την άλλοτε κραταιά Ελλάδα μας οι πολιτικάντηδες του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου. Ντροπή, χίλιες φορές ντροπή και αίσχος τους! Να σηκωθούν να φύγουν το γρηγορότερο και να πάνε στα τσακίδια, στον αγύριστο! Αρκετά ξεφτίλισαν την Ελλάδα και το λαό της! Τίποτα άλλο!

Anonymous said...

Ο τίτλος είναι από βλακώδης μέχρι επαίσχυντος. Δείχνει ότι γενικά είστε ΑΣΧΕΤΟΙ από εφημερίες νοσοκομείων. Δεν παραλογιζόμαστε με τέτοιου είδους τίτλους ρε διαχειριστή, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΣΤΕ στην κυριολεξία. Έλα εσύ να κάνεις εφημερία ως γιατρός σε 200 γύφτους, αλβανούς, ρωσοαποβράσματα και πρεζάκια ένα βράδυ (και ανάμεσά τους λίγους Έλληνες που τους προσέχουμε σαν τα μάτια μας, γιατί ΑΥΤΟΙ μας πληρώνουν και φορολογούνταν τόσα χρόνια) και μετά μίλα για προσέλκυση αναγνωστών και λοιπές αηδίες. Οι διοικητές είναι μάνατζερ συνήθως και όχι γιατροί και κάνουν ΠΟΛΙΤΙΚΗ καριέρα γιαυτό και δεν αντιδρούν. Τα συνδικάτα των γιατρών είναι 5-10 ψοφοδεή κομμούνια του συριζα που πήραν πτυχίο ιατρικής από Βουλγαρο-ρουμανίες καθώς οι σοβαροί γιατροί ασχολούνται με την επιστήμη τους και με τους ασθενείς τους και όχι με συνδικαλισμούς. Όταν θα φύγουν όλοι οι Έλληνες και Ελληνόψυχοι γιατροί στο εξωτερικό και θα σας μείνουν οι "κάλπικοι", εσείς βάζετε τέτοιους τίτλους για "να τραβήξετε την προσοχή μας"...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails