Tuesday, February 26, 2013

Ε.Βενιζέλος προς Α.Τσίπρα: "Πας σε συνέδρια του Σόρος"!


Ολομέτωπη επίθεση στον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την πρωτολογία του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες καταγγέλλοντάς τον για προσπάθεια προώθησης συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων!
Ειδικότερα, είπε:
 «Δεν υπάρχει επένδυση που δεν έχει υπονομεύσει το κόμμα σας. Τωρα σας ακούσαμε να γίνεστε κήρυκας μιας επένδυσης της Ντόιτσε Εόλικα και μας κατηγορείτε λέγοντας "είναι δυνατόν να στηρίζεται η επενδυση από την Ντόιτσε Μπάνκ και η κυβέρνηση να μην κάνει τίποτε;" Δεν ξέρω κατά πόσο είναι θεμιτό η αντιπολίτευση να μιλά υπέρ συγκεκριμένης πρότασης, υπέρ συγκεκριμένου επενδυτή. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι θεμιτό να πηγαίνει σε χρηματοδοτούμενα συνέδρια από τον Σόρος».
Και πρόσθεσε: «Ο Άκερμαν που επικαλέστηκε ο κ. Τσίπας για την επένδυση της Ντόιτσε Εόλικα δεν είναι ο γνωστός της γερμανικής τράπεζας, αλλά ένας υπάλληλος τράπεζας του Λονδίνου».
Τέλος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα για το γεγονός ότι δεν καταδίκασε ρητά τα επεισόδια στις Σκουριές Χαλκιδικής.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails