Thursday, February 14, 2013

Η διοικήτρια του νοσοκομείου της Τρίπολης και ο Αλβανός τσαμπουκάς του νοσοκομείου της Κέρκυρας‏


Αγαπητό "ΞΥΠΝΗΣΤΕ",

Όλοι άκουσαν για την παύση της διοικήτριας του νοσοκομείου της Τρίπολης επειδή άφησε την Χρυσή Αυγή να κάνει έλεγχο για παράνομους μετανάστες εργαζόμενους στο νοσοκομείο...


Η βρώμικη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ μαζί με τα κόμματα της αριστεράς κατήγγειλαν την πράξη της Χρυσής Αυγής αλλά όχι το γεγονός ότι εργάζονται παράνομα παράνομοι μετανάστες στα νοσοκομεία!! Τους πειράζουν οι έλεγχοι της Χρυσής Αυγής αλλά όχι το παράνομο προσωπικό των νοσοκομείων την ώρα που οι Έλληνες άνεργοι ανέρχονται σε εκατομμύρια.

Όμως τα κόμματα αυτά δεν λένε κουβέντα για τους λαθρομετανάστες που με τσαμπουκά μπαίνουν για νοσηλεία στα ελληνικά νοσοκομεία και δεν πληρώνουν φράγκο.

Ένα περιστατικό στο νοσοκομείο της Κέρκυρας

Για να δείτε πόσο ρεντίκολα είναι αυτοί που μας κυβερνάνε, πόσο ανίκανοι και προδότες είναι ακούστε τι έγινε στο νοσοκομείο της Κέρκυρας τον Αύγουστο του 2012.

Το γεγονός αυτό που θα περιγράψω, το έζησα από πρώτο χέρι γιατί συγγενικό μου πρόσωπο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Κέρκυρας και ήμουν αυτόπτης μάρτυρας.

Στα μέσα Μαϊου ένας προνομιούχος Αλβανός με όλες τις κάρτες και με όλα τα επιδόματα, με δικό του αυτοκίνητο, έπεσε θύμα τροχαίου.

Είχε πολλαπλά κατάγματα και έπρεπε επειγόντως να εγχειριστεί.

Στο νοσοκομείο της Κέρκυρας που τον πήγαν, όταν πήγε να εγχειριστεί του είπαν «τι ασφάλεια έχεις». Ο κύριος αυτός είπε ότι δεν έχει καμία ασφάλεια.

Για να μην τα πολυλογούμε για λόγους φιλανθρωπίας τον χειρούργησαν χωρίς ασφάλεια.

Του παρείχαν δωρεάν για 20 μέρες, εγχείρηση, φάρμακα, νοσηλεία, φαγητά.

Μετά από περίπου 20 μέρες λοιπόν η προϊσταμένη του είπε ότι τελείωσε η νοσηλεία του και πρέπει να πάει σπίτι του για αποθεραπεία.

Ο μάγκας ο Αλβανός όμως επειδή έχει καταλάβει με τι ρεντίκολα έχει να κάνει, αρνήθηκε να φύγει από το νοσοκομείο, γιατί σκέφτηκε ότι θα έπρεπε να προσλάβει νοσοκόμα σπίτι, να πληρώνει φαγητά, οπότε παρ' όλο που ερχόταν οι γιατροί και του έλεγαν πρέπει να φύγεις γιατί τελείωσε η διαμονή σου, αυτός παρέμενε μέχρι τέλος Αυγούστου σύμφωνα με άλλους ασθενείς από τον ίδιο θάλαμο, ήρθαν και του έκαναν σύσταση γιατροί, διευθυντές μέχρι και η αστυνομία και ο Αλβανός τους έγραφε όλους.

4 μήνες ήταν στο νοσοκομείο σηκωνόταν με τις πατερίτσες έπλενε τα ρούχα του και τα άπλωνε στο διάδρομο. Και οι ΠΑΣΟΚΟ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ γιατροί τον κοίταγαν παθητικοί. Επίσης 3 φορές την ημέρα του πήγαιναν φαγητό και φάρμακα.

Κάποιος που δεν γνωρίζω ποιος είναι, ζήτησε την βοήθεια της Χρυσής Αυγής και καλά έκανε. Οπότε κατά τις 2-3 τα μεσάνυχτα εμφανίστηκε ένας χρυσαυγίτης και του είπε μόνο 3 λέξεις: «Αυριο φεύγεις αλλιώς τέλειωσες». Και ω του θαύματος. Την επόμενη μέρα ο Αλβανός με τις πατερίτσες πήγε και πήρε τα χαρτιά του για να φύγει.

Για αυτό θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή.

Να προσθέσω μόνο, επειδή μιλήσαμε με τον Αλβανό την μέρα που έφυγε, δεν πλήρωσε φράγκο. Μιλάμε για πολλές χιλιάδες ευρώ κόστισε η 4μηνη νοσηλεία του.

Δυστυχώς στο διπλανό κρεβάτι ένας άλλος Έλληνας που δεν είχε ασφάλεια πλήρωσε 2000 ευρώ για μια βδομάδα νοσηλείας. Έτσι καταντήσατε την Ελλάδα ΠΑΣΟΚ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ.

Δημήτρης Παπαδημητρίου


http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/02/blog-post_6970.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails