Friday, February 15, 2013

Η απάντηση στα βίντεο προπαγάνδας υπερ της χορήγησης ελληνικής ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες!

Το πιο λυπηρό στην Ελλάδα δεν είναι η οικονομία. Είναι η αφέλεια των Ελλήνων που δηλώνουν "προοδευτικοί". Αυτοί είναι που δημιουργούν τα μεγαλύτερα προβλήματα στην Ελλάδα και στο μέλλον των Ελλήνων.

Αυτό γιατί με τις πολιτικές τους θέσεις εκλέγουν συνεχώς κυβερνήσεις που μας οδηγούν στην βιολογική εξαφάνιση.
Εννοείται οτι δεν είναι σχέδιο των προοδευτικών αυτό. Το σχέδιο αυτό δημιουργήθηκε απο το ιουδαϊκό ιερατείο όπως θα δείτε και στα βίντεο παρακάτω.

Ποιά είναι τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν οι έμμισθοι απο τους τραπεζίτες "προοδευτικοί" ώστε να μας πείσουν οτι η πολυπολιτισμικότητα θα μας ωφελήσει; 

Απλά δεν έχουν κανένα αντικειμενικό επιχείρημα. Το μόνο που προσπαθούν να κάνουν είναι να δημιουργήσουν με ύπουλο τρόπο αισθήματα ενοχής στους Έλληνες.

Αισθήματα ενοχής παρουσιάζοντας μόνο μία ωραιοποιημένη πλευράς της μαζικής μετανάστευσης.

Παρουσιάζουν παιδάκια λαθρομεταναστών που είναι υποτιθέμενα θύματα ρατσισμού, την ίδια ώρα που τα Ελληνόπουλα πεινάνε μέσα στην ίδια τους την πατρίδα και δεν υπάρχουν πόροι για τα σχολεία και τους νηπιακούς σταθμούς. 

Στην συνέχεια θα δείτε τα βίντεο....




Την ώρα που η Ελλάδα καταστρέφεται οικονομικά οι Εβραίοι μέσω της αφέλειας μερικών προοδευτικών Ελλήνων μας καταστρέφουν και βιολογικά.

Διαβάστε μέσα απο το ιστολόγιό μας τις έρευνες που καταρρίπτουν οτι η πολυπολιτισμική κοινωνία είναι ωφέλιμη για την κοινωνία μας.

Όλα τα παρακάτω βίντεο αποτελούν το 1% μόνο των επιχειρημάτων μας ενάντια στα σχέδια των Εβραίων που μας θέλουν πολυπολιτισμική κοινωνία. Διαδώστε τα σε όλους  τους φίλους και γνωστούς σας.

Μια Εβραία, η Anetta Kahane μας λέει οτι η μετανάστευση είναι το μέλλον... Γιατί δεν εφαρμόζουν την ίδια πολιτική και στο Ισραήλ; Γιατί στο Ισραήλ υποβάλλουν όσους θέλουν να μεταναστεύσουν εκεί σε εξετάσεις DNA



Το παρακάτω αποκαλυπτικότατο βίντεο του David Duke πρέπει να διαδοθεί παντού! Μια Εβραία αποκαλύπτει οτι αυτοί προωθούν την μαζική μετανάστευση στην Ευρώπη.. Και οι "προοδευτικοί" κλείνουν τα μάτια!!

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!! Οι Εβραίοι στην Ευρώπη το παίζουν ανθρωπιστές και "προοδευτικοί", ενώ στο Ισραήλ το κράτος είναι εντελώς ρατσιστικό!!!

Ο Εβραίος Σαρκοζί, ως Πρόεδρος της Γαλλίας μας λέει οτι πρέπει να μπασταρδευτούμε με το ζόρι... Κανένα ΜΜΕ δεν έπαιξε το βίντεο αυτό!!

Για τους Εβραίους στο Ισραήλ τα πράγματα είναι απλά: Θάνατος στους μη Εβραίους!! 

Ένα βίντεο που πρέπει να δείξετε σε όποιον σας λέει οτι στην Αμερική η πολυπολιτισμική κοινωνία πέτυχε!! Πάνω στα πτώματα των Ινδιάνων ιθαγενών όμως!!!

Σκεφτήκατε ποτε αν συμβαίνει το ίδιο και στην χώρα του παράνομου λαθρομετανάστη Αφρικανού; Δηλαδή η Ευρώπη να γίνει "πολύχρωμη"..

Η Αφρική γιατί να είναι μόνο μαύρη ή μόνο Μουσουλμανική; Έχετε ιδέα πως σφάζουν τους ομόφυλούς τους Χριστιανούς στις χώρες τους; 

Δεν βλέπετε οτι δεν θέλουν απλά ένα κομμάτι ψωμί αλλά θέλουν τζαμιά κτλ; 

Και επιτέλους δεν βλέπετε ποιοί τους φέρνουν εδώ; Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τις εκατοντάδες των βίντεο και τις χιλιάδες των άρθρων που αποδεικνύουν οτι η πολυπολιτισμικότητα είναι καταστροφική, είναι χειραγωγούμενη και προωθείται απο μη Ευρωπαίους στην Ευρώπη.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails