Tuesday, February 19, 2013

Καταγγελία – βόμβα: “Μυστηριώδη” Funds ετοιμάζονται για πλιάτσικο στην ακίνητη περιουσία ιδιωτών και δημοσίου!



ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.

Έξω από τα δόντια μίλησε πριν από λίγο ο Δημήτρης Καψιμάλης Πρόεδρος της Ένωσης Κατασκευαστών Κτιρίων, στην πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ. “Η εξαθλίωση των ιδιοκτητών και η 
απαξίωση των ακινήτων έχει συγκεκριμένο στόχο. Μυστηριώδη “funds” έχουν ήδη πάρει θέση για να κάνουν πλιάτσικο σε ιδιωτική και δημόσια περιουσία. Τι μας έλεγαν δύο χρόνια πριν; Ότι από την εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας θα εξοικονομούσαμε 300 δις. Σήμερα μιλούν με το ζόρι για 2 δις! Την ίδια στιγμή τα ακίνητα των Ελλήνων πολιτών θα κατάσχονται από τις τράπεζες που όμως δεν θα μπορούν να τα συντηρήσουν, για την ακρίβεια θα τα δίνουν όσο – όσο σε αυτούς τους επενδυτές αγνώστου προέλευσης.

Δεν είναι δυνατόν ο Έλληνας πολίτης να πρέπει να δικαιολογήσει και τα 10 Ευρώ την ίδια στιγμή που επενδυτικά σχήματα αγνώστου σύνθεσης να μπορούν ανεξέλεγκτα να εξαγοράζουν…”

Τα λόγια αυτά έρχονται να επιβεβαιώσουν τις “συνωμοσιολογίες” περί κατάσχεσης δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. Όταν «τράπεζα διαθέτει ένα ακίνητο αξίας 30 εκ. ευρώ και δέχεται να το πουλήσει με 3 εκ. ευρώ» σε Distress Fund (όπως ονομάζονται), τότε μιλάμε για κατάσχεση. Τέτοιες υποθέσεις είναι πραγματικές όπως είχε αποκαλύψει ο Κοσμάς Θεοδωρίδης, ιδιοκτήτης της Polis–Acropolis real estate και διευκρινίζει πως «οι μεγάλες αγοραπωλησίες γίνονται μέσω νομικών προσώπων, για φορολογικούς λόγους, ακόμη και όταν ο πραγματικός αγοραστής είναι φυσικό πρόσωπο, όπως γίνεται συχνά με εκπροσώπους του εφοπλισμού». (Συλλεκτική φωτογραφία, Μαργαρίτα Παπανδρέου με Στέλιο Ζαβό).
Δείτε τώρα και τις περίεργες “συμπτώσεις”, που ακούν στο όνομα “Σόρος”. Από τον Αύγουστο είχαμε αποκαλύψει τον διορισμό του Παναγιώτη Μίχαλου στη νευραλγική θέση του γενικού γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας με αρμοδιότητα το real estate, την ώρα που ξεκινά η «αξιοποίηση» της κρατικής περιουσίας.

Ο κύριος αυτός έχει ενδιαφέρουσα προϋπηρεσία, αφού σύμφωνα με το βιογραφικό του (διαβάστε το εδώ), ίδρυσε την Εταιρία Επενδύσεων για την Νοτιοανατολική Ευρώπη της Soros Real Estate Partners, της οποίας ήταν Διευθύνων Σύμβουλος από το 2002 ως το 2004!

Και τέλος υπάρχει ο κύριος Ζαβός. Ο οικοδεσπότης του ΓΑΠ σε εορταστικές στιγμές, ο επίσημος εκπρόσωπος του Σόρος στην Ελλάδα, ο ομοτράπεζος του μαϊμού νομπελίστα Ρουμπινί, που και αυτός ασχολείται ενδελεχώς με το Real Estate. Περισσότερα “συνωμοσιολογικά” εδώ: Συνιστώσες

Ποιός θα τους σταματήσει;


1/1/1993 Ο ελεεινός αχυράνθρωπος Γιέλτσιν δέχεται τον Σόρος στο Κρεμλίνο. Τι ακολούθησε, το γνωρίζουμε όλοι. Διάλυση της Ρωσίας, υπαγωγή στο ΔΝΤ, ξεπούλημα κάθε εθνικού πόρου, λιμοκτονία, άνθρωποι να πεθαίνουν στους δρόμους από το κρύο, μέχρις ότου ήλθε ο Πούτιν και τους έστειλε στον αγύριστο τιμωρώντας τους εκεί ολιγάρχες.

11/2009. Ο Γιώργος Παπανδρέου δέχεται στον Σόρος στο Μαξίμου. Τι επακολούθησε, το γνωρίζουμε όλοι…

Χρειαζόμαστε επειγόντως έναν Πούτιν.

http://www.triklopodia.gr/2013/02/funds.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails