Thursday, February 28, 2013

Ο GAP προκλητικά οδηγεί τον Τσίπρα στα δικά του βήματα


Η δημοσκοπική ανυπαρξία του ΣΥΡΙΖΑ που λογικά θα έπρεπε να “καλπάζει” δεν είναι καθόλου τυχαία
Η κάμψη ξεκίνησε από την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοινωσε ότι δεν θα συμπεριλάβει τον Γιώργο Παπανδρέου στην πρόταση για εξεταστική για την λίστα Λαγκάρντ.
Λίγες εβδομάδες πριν είχε δώσει ρεσιτάλ αξιοπιστίας με την πρόταση για την εξεταστική που κατέθεσε, για το μνημόνιο.
Από τις σοβαρότερες προτάσεις που έχουν κατατεθεί στην Ελληνική βουλή. Εκεί, είδε τα ποσοστά του να εκτοξεύονται και να παραμένουν ψηλά,...μέχρι την ντροπιαστική στιγμή της λίστας. Η συγκεκριμένη επιλογή που κόστισε σύμφωνα με αναλυτές ακόμα και 4,5% ποσοστιαίες μονάδες στην πρόθεση ψήφου επεβλήθη στην ΚΟ παρά την αντίδραση πολλών στελεχών (Κωνσταντοπούλου, Μητρόπουλος, Σακοράφα κλπ).
 
Στην αρχή, η δικαιολογία ήταν ότι “έπρεπε να στοχοποιηθεί προσωπικά ο Βενιζέλος” ώστε να βληθεί το κουφάρι του ΠΑΣΟΚ, φέρνοντας ψήφους στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό ήταν μία δικαιολογία που θα μπορούσε να πείσει κάποιους για την σκοπιμότητα της επιλογής, εάν η διαδικασία της εξεταστικής (με την άκρως επιτυχημένη παρουσία της Κωνσταντοπούλου) δεν έδειχνε ότι οι ευθύνες του Παπανδρέου είναι ξεκάθαρες (αναζήτηση ονομάτων “Παπανδρέου” τα μεσάνυχτα της έλευσης, ο τρόπος έλευσης, αντιγραφή του usb πριν την συνάντηση Διώτη – Παπανδρέου, συσχέτιση Μαργελου – Συκιαρίδη – Ροσσώνη κλπ).
Η συνέχεια φαίνεται πολύ πιο ξεκάθαρη. 
Κάτι το brookings (ίσως και γι’ αυτό να υπήρχε δικαιολογία εάν η μπόχα του Σόρος δεν ήταν έντονη), κάτι οι φωτογραφίες αγκαζέ με τον Μίλερ (συνέταιρο του Ν. Παπανδρέου)και τον Σπέκχαρντ, αλλά και αυτά που αποκαλύπτει ο ΑΝΤΙ300 στην συνέχεια, δείχνουν ξεκάθαρα πως λειτουργούν τα λόμπυ των διεφθαρμένων για να σώσουν τους δικούς τους
Έτσι, ο Παπανδρέου όχι απλώς βγήκε από το κάδρο, αλλά πλέον εξόφθαλμα προκλητικά οδηγεί τον Τσίπρα στα δικά του βήματα
Η εξέλιξη αυτή όχι απλώς είναι ολέθρια για την πατρίδα αλλά περιπλέκει κατά πολύ τις εξελίξεις αφού κάνει την τρικομματική κυβέρνηση να φαντάζει ως… αντίβαρο στον Παπανδρεϊσμό παρότι συνεχίζει την ίδια πολιτική. 
Κρίμα για τον Τσίπρα που ενώ είχε άδεια καμπούρα, τώρα εμφανίζεται αγκαζέ με την χειρότερη διαπλοκή: Αυτή των τοκογλύφων.

ANTI300

http://gianniotis.blogspot.gr/2013/02/gap_27.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails