Monday, February 25, 2013

Το συνέδριο του ΛαθροΠΑΣΟΚ!


“Πραγματοποιήθηκε, λοιπόν, και το πολυσυζητημένο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότεροι ψηφοφόροι ήταν αλλοδαποί και μάλιστα αλλοδαποί που δεν μιλούσαν καν σπαστά Ελληνικά. Αναμενόμενο, βέβαια, αυτό και δεν προκαλεί καμία έκπληξη, δεδομένου ότι στην προεκλογική εκδήλωση Βενιζέλου η συντριπτική πλειοψηφία των παρισταμένων ήταν πακιστανοί. Λογικό, επίσης, το εν λόγω γεγονός για το Πακιστανικό Σοσιαληστρικό Κόμμα.

Το ζήτημα που πραγματικά χρήζει σχολιασμού, όμως, είναι οι δηλώσεις Βενιζέλου μετά το τέλος της όλης διαδικασίας. Οι δηλώσεις αυτές δείχνουν το αμετανόητο πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, το οποίο προφανώς δεν αισθάνεται καμία τύψη για όλες τις πολιτικές του επιλογές που οδήγησαν περισσότερους από 3000 Έλληνες στην αυτοκτονία και έναν ολόκληρο Λαό στην απελπισία και την ανέχεια. Δήλωσε, λοιπόν, ο Βενιζέλος: «Ξέρουμε ότι ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας είχε κλείσει τα αυτιά της στο ΠΑΣΟΚ καταλογίζοντας του ευθύνες – και έχουμε ευθύνες, αλλά όχι τόσο μεγάλες όσο μας καταλόγισε ο ελληνικός λαός. Γι’ αυτό και σήμερα ξαναβρίσκουμε το νήμα της σχέσης εμπιστοσύνης μαζί του.».
Σύμφωνα με τον Βενιζέλο, λοιπόν, οι ευθύνες του ΠΑΣΟΚ είναι λιγότερες από αυτές που του έχει αποδώσει ο Ελληνικός Λαός, συνεπώς μερίδα των ευθυνών έχουν αποδοθεί αδίκως. Ας μας ξεκαθαρίσει ο «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ ποιες ευθύνες καταλογίστηκαν άδικα. Μήπως οι καταγγελίες για διαφθορά; Μήπως για το σύρσιμο της χώρας στο ΔΝΤ; Μήπως για την δημιουργία του κομματικού κράτους;
Όλα αυτά, το γνωρίζει ο Βενιζέλος, και ευσταθούν και ότι μάλλον πολύ λίγες ευθύνες έχει αποδώσει ο Ελληνικός Λαός στο ΠΑΣΟΚ, αφού θα έπρεπε ήδη να το έχει στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, μια για πάντα.”


Βενιζέλος: Ο άνθρωπος που δεν κοκκινίζει καθόλου όταν λέει ψέμματα!!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails