Sunday, February 17, 2013

Επιβεβαιώνεται με επίσημα στοιχεία: Εγκληματίες λαθρομετανάστες λυμαίνονται την Πατρίδα μας!

Επιβεβαιώνεται με επίσημα στοιχεία: Εγκληματίες λαθρομετανάστες λυμαίνονται την Πατρίδα μας!Έπειτα από ερώτηση στη Βουλή του Ηλία Παναγιώταρου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη υποχρεώθηκε να φέρει τα στοιχεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Ασφάλειας της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Τα επίσημα στοιχεία της αστυνομίας, αφορούν το χρονικό διάστημα από το 1998 μέχρι και το έτος 2012 και σχετίζονται με τον αριθμό των αλλοδαπών δραστών, για εγκλήματα που τέλεσαν κατά Ελλήνων και ξένων.  


Σύμφωνα με τα στατιστικά αποτελέσματα, η εγκληματικότητα των αλλοδαπών σημείωσε ραγδαία άνοδο μέσα στο συγκεκριμένο διάστημα. 

Από σύνολο αλλοδαπών δραστών 6.094 το έτος 1998, το αντίστοιχο μέγεθος για το έτος 2012 ανήλθε σε 20.265! 

Αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα ότι η αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών υπό την ανοχή και ενθάρρυνση των ελληνικών κυβερνήσεων συνέβαλε τα μέγιστα στην εκρηκτική αύξηση της ασυδοσίας των εισβολέων, ασυδοσία που μεταφράζεται σε δολοφονίες, κλοπές, βιασμούς και λοιπά ειδεχθή εγκλήματα.

Αξίζει να αναφερθούμε επίσης, σε ένα ακόμη σημείο των στοιχείων, το οποίο αφορά την εθνικότητα των δραστών. Τα επίσημα στατιστικά της Διεύθυνσης Δημόσιας Ασφάλειας, φέρουν τους Αλβανούς στην πρωτοπορία των δραστών, με 64.939 δράστες.

Ακολουθούν οι Ιρακινοί με 17.351 καταγεγραμμένες εγκληματικές πράξεις και οι Ρουμάνοι με 15.198. Ελαφρώς πιο… «νομοταγείς» είναι οι Πακιστανοί, με μόλις 14.721 εγκληματίες και οι Βούλγαροι με 14.720.

Από τα στοιχεία τα οποία υποχρεώθηκε να αναφέρει το υπουργείο, αποδεικνύεται οτι πράγματι, υπάρχει ρατσισμός στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα. Μόνο που ενάντια στην επιβληθείσα καθεστωτική αντίληψη των κομμάτων της αριστεράς και της δεξιάς, στην προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης και των επίσημων κρατικών φορέων, ο υφιστάμενος ρατσισμός προέρχεται από τις ορδές των λαθροεισβολέων και στρέφεται κατά των ανυπεράσπιστων Ελλήνων!

Τα επίσημα στοιχεία μιλούν από μόνα τους και αποτελούν την πλέον ηχηρή απάντηση στην ακατάσχετη ψευδολογία του καθεστώτος.

http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr/2013/02/blog-post_16.html

1 comment:

Anonymous said...

Αυτοί είναι όσοι πιάστηκαν.
Γιατί οι περισσότεροι δεν έχουν πιαστεί ή διέφυγαν με μεγάλη μπάζα και δεν έχουν καταγραφεί.
Υπάρχουν και πολλές μικρό κλοπές οι οποίες δεν έχουν καταγγελθει που αν τα βάζαμε όλα αυτά αστα να πάνε.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails