Tuesday, February 19, 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ KTHNANΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ ΣΕΪΧΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ


ΙΔΟΥ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΣΕ ΑΙΓΥΠΤΟ-ΛΥΒΥΗ-ΣΥΡΙΑ
ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ
Το Ρωσικό κανάλι "Russia 24" με απεσταλμένους στον πόλεμο που διεξάγεται στη Συρία, ξεσκεπάζει την προπαγάνδα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. "Μουσουλμάνοι" από το πουθενά, ζητάνε "ελευθερία" στο όνομα του Αλλάχ, σφάζοντας Χριστιανούς. 

"Τυφλωμένοι" από τα ναρκωτικά και το μίσος εναντίων των Χριστιανών, γίνονται υποχείριο της Νέας Τάξης και στρατός του Αντίχριστου με αντάλλαγμα μια θέση στον "παράδεισο" περιτριγυρισμένοι από...παρθένες!
ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.

Τώρα που χάνουν τη μάχη και τους εγκαταλείπουν και οι αμερικάνοι, ανοίγουν το βρωμόστομά τους και λένε την αλήθεια."Σκοτώναμε οικογένειες και τα ρίχναμε στο στρατό. Σφάζαμε ανθρώπους που δεν είχαν ακόμα ξυπνήσει. Μετά βάζαμε εκρηκτικά για να φανεί ότι βομβάρδισε η αεροπορία..."

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ
 
 Δείτε επίσης την μαρτυρία του Γ. Τάουϊλ που βρέθηκε δύο φορές στον πόλεμο της Συρίας και είναι πιό πληροφορημένος από τους ρώσους δημοσιογράφους. Ολα αυτά που λέγονται σ΄αυτό το βίντεο, συμφωνούν με την δική του μαρτυρία.
Δείτε που λέει ότι είναι 160.000 μισθοφόροι με 1500 ευρώ την ημέρα, ότι τους βάζουν χασισέλαιο στην μπύρα για να σφάζουν ανεξέλεγκτα, ότι πίσω από όλα, χρηματοδότης είναι ο Σαουδάραβας βασιλιάς (ο Σεΐχης).
Μιλάει για φρικτούς εγγκληματίες!  

http://oimos-athina.blogspot.gr/2013/02/kthnan.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails