Tuesday, February 12, 2013

Ο φασισμός της Νέας Δημοκρατίας και του υπηρέτη των Ρότσιλντ Δένδια!

Ο Δένδιας κατά της Χρυσής ΑυγήςΣημείωση Αντιπληροφόρησης: Να θυμίσουμε οτι ο κ. Δένδιας ήταν και ίσως είναι ακόμη διαχειριστής της περιουσίας των Εβραίων τραπεζιτών Ρόθτσιλντ στην Κέρκυρα πολύ πριν γίνει βουλευτής. Έτσι εξηγείται και το γεγονός οτι έγινε αμέσως υπουργός. 
Αυτός είναι και ο λόγος που τον "καίει" τόσο πολύ το γεγονός οτι η Χρυσή Αυγή δεν αναγνωρίζει το Ολοκαύτωμα και για αυτό θέλει να την θέσει εκτός νόμου.

Καλούνται όσοι πατριώτες απέμειναν στην Νέα Δημοκρατία να αποχωρήσουν άμεσα βγάζοντας και ανακοίνωση. 

Διαδώστε για να φθάσουν οι "φιλελεύθεροι" δήθεν πατριώτες της Νουδούλας σε ποσοστά ΠΑΣΟΚ!

Λένε οτι είναι δημοκράτες και απο την άλλη θέλουν να περάσουν νόμο για να φιμώσουν όσους διαφωνούν!! 



Ο Δένδιας κατά της Χρυσής Αυγής

Νέο "μέτωπο" ανοίγει μεταξύ του Νίκου Δένδια και της Χρυσής Αυγής, με αφορμή τις δηλώσεις του.. υπουργού Προστασίας του Πολίτη και Δημοσίας Τάξεως στην Ημερησία.

"Συμφωνώ ότι η ύπαρξη και δράση της Χρυσής Αυγής δεν συνάδει με τις αρχές του δημοκρατικού πολιτεύματος. Είναι επιβεβλημένη η πολιτική της απομόνωση στη Βουλή και όχι μόνο. Και είναι απορίας άξιον πώς ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει να εννοηθεί ότι μπορεί να συγκυβερνήσει με ένα κόμμα το οποίο υπέγραψε μαζί με τη Χρυσή Αυγή πρόταση σύστασης Προανακριτικής Επιτροπής. Με βάση το ισχύον Σύνταγμα, πάντως, δεν θεωρώ ότι μπορεί να κηρυχθεί εκτός νόμου η δραστηριότητά της. Αλλά στο πλαίσιο της αναθεώρησης του Συντάγματος, μπορεί όντως να εξετασθεί το ενδεχόμενο να τεθεί ένα μίνιμουμ κριτηρίων για την ανακήρυξη εκλογικών συνδυασμών από τον Άρειο Πάγο, σε μια διαδικασία που από τυπική μπορεί να γίνει ουσιαστική. Και να αποκλείονται με αυτόν τον τρόπο κόμματα που αποδεδειγμένα πρεσβεύουν ρατσιστικές ιδέες και υπερασπίζονται ή αρνούνται ότι συνέβησαν γενοκτονίες, όπως το Ολοκαύτωμα των Εβραίων", δήλωσε ο Νίκος Δένδιας.

"Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής έχει πανικοβάλει τον Σαμαρά και τους αυλικούς του. Αν κάνουν το λάθος να θέσουν την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου και εκτός εκλογών είναι σαν να επιχειρούν ανατροπή του πολιτεύματος και περιορισμό των πολιτικών ελευθεριών του ελληνικού λαού. Να το σκεφτούν καλά προτού διαπράξουν ένα τέτοιο έγκλημα, το οποίο θα προκαλέσει ανυπολόγιστες συνέπειες στην πολιτική ζωή της χώρας", απάντησε με ανακοίνωση η Χρυσή Αυγή.

pelop.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails