Monday, February 18, 2013

Αλβανός κομμάτιασε 80χρονη με κασμά για 30 ευρώ!


Ένα ανθρωπόμορφο κτήνος εισβάλλει σε οικία όπου γνωρίζει πως μένει μία ανυπεράσπιστη γερόντισα. Μία αγρότισα στην Ιστιαία.

Την κομματιάζει με έναν κασμά. με απίστευτο μίσος. Βαθύ, φυλετικό μίσος που θυμίζει τους τσέτες όταν έσφαζαν γερόντισσες στον Πόντο και την Ιωνία. Για να ξεριζώσουν οτιδήποτε “άπιστο”.

Την κομματιάζει ο νταγλαράς, ο άντρακλας, βγάζοντας το μίσος του σε μία γυναίκα, γερόντισσα, μάνα και γιαγιά, που γνωρίζει ότι δεν μπορεί να αντισταθεί.

Όχι, αυτό το φρικιαστικό έγκλημα, το χειρότερο έγκλημα που μπορεί να διαπράξει ένας άνθρωπος στον πλανήτη, ένα έγκλημα που βρωμάει φυλετικό μίσος και σεξισμό, δεν θα καταχωρηθεί ποτέ ως κρούσμα ρατσισμού ή σεξισμού. Όπως για τις υπόλοιπες, εκατοντάδες δολοφονημένες γερόντισσες με πανομοιότυπο τρόπο, από μισάνθρωπους που μεγάλωσαν με μίσος για την Ελλάδα, μίσος για την γυναίκα, αλλά -πως τα φέρνει η ρημάδα η τύχη- ήρθαν εδώ “για μια καλύτερη τύχη”.

Λες και φταίει η Ελλάδα που αυτοί συνεργάστηκαν με σουλτάνους, φασίστες και ναζί. Λες και φταίει η γερόντισα που μεγάλωσε αντάρτες και ήρωες της Πίνδου, που οι δικοί τους μουλάδες μεγάλωσαν ρουφιάνους, φασίστες, ναζιστικά γουρούνια, υποτακτικούς κάθε κατακτητή που πατούσε ελεύθερα εδάφη και δεν άφηνε τίποτα όρθιο.

Αυτές οι γερόντισσες, οι Ελληνίδες, γνώρισαν τις σφαγές από τον Σουλτάνο, τον Κεμάλ και τους μαθητές του, τον Μουσολίνι, τον Χίτλερ δηλαδή, σε καιρούς δουλείας, πολέμου και κατοχής.

Τώρα τις γνωρίζουν σε καιρό ειρήνης από ένα κράτος που εμείς παραδώσαμε στα παιδιά των δοσίλογων. Σε Χριστοφοράκους, Σημίτηδες, Παγκάλους κλπ.

Αυτό το έγκλημα θα καταχωρηθεί ως ληστεία από “τοξικομανή”. Στο σπίτι του βρέθηκαν τρία “ναρκωτικά” χάπια, όταν συνελήφθη. Οι νομοθέτες μας φρόντισαν σοφά για τους σφαγείς. Σε ελάχιστο χρόνο θα είναι έξω για να συνεχίσει.


olympia.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails