Tuesday, February 12, 2013

Η ψεύτικη είδηση για την Χρυσή Αυγή που οδήγησε σε ..απόλυση μια Πρόεδρο Νοσοκομείου!


Αυτή είναι μια πραγματική φωτογραφία.

Πριν από λίγες μέρες, διακινήθηκε η ψεύτικη είδηση -εν γνώσει των καναλιών ότι είναι ψέμματα- ότι "Χρυσαυγίτες έκαναν έφοδο στο Νοσοκομείο του Πύργου για να διαπιστώσουν αν εργάζονται παράνομες αποκλειστικές νοσοκόμες". Καμία έφοδο δεν έκαναν Χρυσαυγίτες, απλά αντιπροσωπεία του (νόμιμου, μας αρέσει δεν μας αρέσει) κόμματος, επισκέφθηκε τη διοικητή του νοσοκομείου και της εξέθεσε τις -ακραίες έστω- απόψεις της, όπως χιλιάδες φορές έχουν επισκεφθεί νοσοκομεία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, του ΚΚΕ και του ακραίου (παλαιότερα) ΣΥΡΙΖΑ ή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. 
Φυσικά, δεν μπήκε η Χ.Α. σε κανένα δωμάτιο και φυσικά δεν έβγαλε σηκωτή καμιά "ξένη" αποκλειστική νοσοκόμα. Και -επαναλαμβάνουμε- οι δημοσιογράφοι των καναλιών, γνώριζαν προφανώς ότι είναι ψέυτικη η είδηση.
Προς επίρρωση των ψεμμάτων κάποιοι έκαναν και ένα φωτομοντάζ, για να "οπτικοποιήσουν" το ψέμμα. 
Αυτό δηλαδή, παίρονοντας τμήμα της παραπάνω αληθινής φωτογραφίας:


Ο ελληνικός λαός βεβαίως δεν θα μάθει ποτέ την αλήθεια,  θα μείνει με το τηλεοπτικό ψέμμα, αφού η Χ.Α.  είναι ένα νέο κόμμα , (ακραίο, ξε-ακραίο, δεν ενδιαφέρει τους υπόλοιπους, δεν σκοτίζονται για αυτό), κόβει ψήφους από τα παλιά κι έτσι έχει πολλούς εχθρούς και το σημαντικότερο
δεν δείχνει να έχει την έγκριση της "παγκόσμιας κυβέρνησης των περιούσιων"
κι έτσι γίνεται υποκείμενο συνεχούς γελοίας προπαγάνδας.
Η συνεχής επίκληση των άλλων ότι "θα τους κάνουν ντα οι Εβραίοι, επειδή είναι ναζιστές", παραέγινε κουραστική.
Σε κάθε φάση αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής, οι διώκτες της κάνουν "κρα", ότι βασίζουν την πολεμική εναντίον της, όχι για αυτό που είναι (ένα κόμμα που δεν έχει λύσεις, ούτε στελέχη, ούτε πρόγραμμα), αλλά αποκλειστικά, για το ότι "δεν είναι αρεστή στους Εβραίους". Η αγωνία τους είναι να την κατατάξουν οι Εβραίοι στους εχθρούς τους, ώστε να "καθαρίσουν" αυτοί με την παγκόσμια ισχύ τους, αφού οι κομματικοί της αντίπαλοι εντός Ελλάδος, δεν μπορούν να την "κοντύνουν".
Για αυτό και η συνεχής προσπάθεια ετικέτας "ναζιστικού μορφώματος", αφού αυτό παραπέμπει στον πανίσχυρο σιωνισμό, που τον επικαλούνται οι υπόλοιποι πολιτικοί όπως τα πιτσιρίκια τον "μεγάλο αδερφό που ξέρει καράτε".
Αυτή είναι πραγματικότητα, που όλοι αντιλαμβάνεστε, αλλά δεν θα σας την πούν στα κανάλια...Αμετροεπές και αγχωτικό γλείψιμο στους φίλους μας τους Εβραίους είναι όλη η πολεμική εναντίον του συγκεκριμένου κόμματος και τίποτε άλλο (κόμμα που δεν το θεωρώ αξιόλογο, όχι για τις ακρότητές του, αλλά για το ότι δεν έχει καμία υποδομή στελεχών, ούτε κυβερνητικές λύσεις κι αυτά που λέει είναι ανέφικτοι τζαμπαμαγκισμοί) 


Μ΄αυτά και μ΄αυτά όμως, έχασε τη δουλειά της μια εξαιρετική γυναίκα, εξαιρετική γνώστης των θεμάτων Υγείας, η διοικητής του νοσοκομείου Ελένη Σιουρούνη, την οποία έδιωξαν επειδή δήθεν επέτρεψε να μπουν στο νοσοκομείο Χρυσαυγίτες (λες και θα μπορούσε να τους αποτρέψει αν ήθελαν!)
Ν.Χ.
(taxalia.blogspot.com)
http://www.eglimatikotita.gr/2013/02/blog-post_8074.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails