Friday, February 22, 2013

Γύφτοι και λαθρομετανάστες κλέβουν προτομές Ελλήνων ηρώων για ρευστοποίηση του μετάλλου!


Εν αρχή ήταν ο πεσών σμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης του οποίου η προτομή στην Κρήτη εκλάπη προφανώς από άτομα που επιθυμούσαν τη ρευστοποίηση του μετάλλου για τον προσπορισμό... ιδίου οφέλους, σε μια όμως ακραιφνώς προσβλητική για τον θυσιασθέντα για όλους μας σμηναγό ενέργεια.

Δυστυχώς, τα κρούσματα δεν σταμάτησαν εκεί, παρότι οι....
αρχές κατόρθωσαν να βρουν την προτομή, καθώς η δημοσιοποίηση της υπόθεσης μάλλον δεν έδωσε τη δυνατότητα εκμετάλλευσής της, χωρίς αυξημένο κίνδυνο εντοπισμού και σύλληψης.

Ακολούθησε η κλοπή της προτομής του θρυλικού συνταγματάρχη Κωνσταντίνου Δαβάκη, του ήρωα του ελληνοαλβανικού μετώπου το 1940… Η προτομή που ήταν τοποθετημένη στη διασταύρωση της επαρχιακής οδού Αρεοπόλεως – Γερολιμένα είχε κλαπεί την νύχτα της 18ης προς 19ης Ιανουαρίου 2013, δεν ανευρέθη παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών αρχών.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας , Πάνος Παναγιωτόπουλος, έδωσε εντολή στον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Γκίνη (όχι ότι θα γινόταν και χωρίς εντολή υπουργέ μας…), να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες κατασκευής νέας προτομής του Ήρωα του Αλβανικού Έπους του 1940. Η κατασκευή της προτομής θα χρηματοδοτηθεί από το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ).


 defence-point.gr


http://paspartoy.blogspot.gr/2013/02/blog-post_378.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails