Sunday, February 3, 2013

Συγκλονιστική συγκέντρωση Λαϊκού Συνδέσμου και πατριωτικών οργανώσεων για επέτειο Ιμίων


(Ανανέωση 22:45) Σύμφωνα με νεότερες εκτιμήσεις της Αστυνομίας το πλήθος των συγκεντρωμένων πλησιάζει τουλάχιστον τις 20.000 και όχι 15.000 από  ότι είχε υπολογιστεί αρχικά.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Αρχικό κείμενο): Μια συγκλονιστική συγκέντρωση και πορεία των εθνικιστών ττου κόμματος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και διαφόρων πατριωτικών οργανώσεων,  που θυμίζει τις παλιές συγκεντρώσεις της Αριστεράς για το Πολυτεχνείο, είναι αυτή που πραγματοποιείται αυτή την στιγμή στο κέντρο της Αθήνας με κατεύθυνση την αμερικανική πρεσβεία, για την επέτειο των Ιμίων.
Κλειστό παραμένει το ρεύμα ανόδου της οδού Βασ. Σοφίας, από τη λεωφόρο Αμαλίας μέχρι το Χίλτον, όπου εκτείνεται το ποτάμι των συγκεντρωμένων
Κρατώντας κυρίως ελληνικές σημαίες περίπου 15.000 πολίτες πορεύονται -μέσω της Βασ. Σοφίας- προς την πρεσβεία, κρατώντας αναμμένα κεριά.
Νωρίτερα, περίπου στις επτά το απόγευμα, είχαν συγκεντρωθεί μπροστά στο μνημείο των Ιμίων, στη διασταύρωση των οδών Βασ. Σοφίας και Ρηγίλλης. Η συγκέντρωση είχε προγραμματιστεί από τηνΕπιτροπή Εθνικής Μνήμης.
Είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση πολιτών των τελευταίων ετών και κάτοικοι από τα μπαλκόνια των πολυκατοικιών κάτω από τις οποίες περνά το "γαλάζιο ποτάμι" πιστοποιούν ότι "Επί 15 λεπτά περνούσαν κάτω από το σπίτι μας πολίτες ψηφοφόροι του Λαϊκού Συνδέσμου και μέλη πατριωτικών οργανώσεων".
Οι συντάκτες του defencenet.gr που βρίσκονται στην περιοχή όπου βρίσκεται ο πυρήνας της συγκέντρωσης από την Βουλή μέχρι το Πολεμικό Μουσείο, αναφέρουν ότι η περιοχή είναι αδιαπέραστη ακόμα και από πεζούς. Το πιο σημαντικό: Οι συγκεντρωμένοι εκτός από το πάθος τους ξεχωρίζουν για την ηλικία τους - το 80% είναι κάτω από 35 ετών - και την κοινωνική τους διαστρωμάτωση...
Kάτι αλλάζει στην χώρα...


http://www.defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails