Tuesday, November 1, 2016

ΥΜΝΟΙ ΣΟΙΜΠΛΕ ΓΙΑ MISTER TSIPRA: ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ


to-debate-tsipra---soimple_1.w_l

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Είναι γνωστή η ρήση του Ιταλού μεγιστάνα Ανιέλι, πως «Υπάρχει ένα είδος Αριστεράς που είναι πιο χρήσιμη από την Δεξιά. Πρόκειται για εκείνη την Αριστερά που μπορεί να κάνει όλα όσα δεν θα μπορούσε να κάνει η Δεξιά».
Και πρακτικά επιβεβαιώνεται –για μια ακόμα φορά!- στην περίπτωση του αμερικανοκομμουνιστάκου των Αθηνών, mister Tsipra.

Τη συμβολή του οποίου στην πιστή εφαρμογή της λαίλαπας του Μνημονίου, αναγνωρίζουν όλοι οι παράγοντες του διεθνούς κατεστημένου, οι οποίοι είναι… κατενθουσιασμένοι μαζί του και δεν διστάζουν να το ομολογούν. Εσχάτως και ο (αντιπαθέστατος…) Σόιμπλε, όπως μας πληροφορεί ο –έχων πληροφόρηση εκ των… έσω- Αλέξης Παπαχελάς, στο άρθρο του στην «Καθημερινή της Κυριακής», υπό τον τίτλο «Ο ορίζοντας σκοτεινιάζει». Ιδού:
«Μαθαίνω  από Ευρωπαίους συνομιλητές του Γερμανού υπουργού Οικονομικών ότι δεν έχει αλλάξει καθόλου άποψη. Θεωρεί ότι η Ελλάδα είναι μια μη μεταρρυθμίσιμη χώρα. Συμφωνεί απολύτως με όλους εμάς που πιστεύουμε ότι τα «τρελά» πρωτογενή πλεονάσματα δεν μπορούν να επιτευχθούν, ότι οι φόροι είναι παράλογα ψηλοί κ.λπ., κ.λπ. Εν συνεχεία, επαινεί τη σημερινή κυβέρνηση για την υλοποίηση των συμφωνηθέντων, καθώς μάλιστα πιστεύει ότι «μόνο μια αριστερή κυβέρνηση θα μπορούσε να εφαρμόσει τέτοιες αλλαγές και μειώσεις».
Συντρόφια, να τον χαίρεστε τον κατοχικό «πρωθυπουργό» σας!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails