Thursday, November 3, 2016

NEA ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ EKΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΟΚ! ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ: «ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟ»!!!

Κοινοποίηση:
germany-727263
Η ανοικτή μεταναστευτική πολιτική της Μέρκελ φέρνει και τα αναμενόμενα αποτελέσματα! Σοκ προκαλεί νέα έκθεση!
Κατά τους πρώτους έξι μήνες του 2016, οι μετανάστες διέπραξαν συνολικά 142.500 εγκλήματα, σύμφωνα με το τμήμα εγκληματολογίας της Ομοσπονδιακή Αστυνομικής Υπηρεσίας. Και η χώρα έχει πληγεί από ένα κύμα φοβερό βίαιων εγκλημάτων, συμπεριλαμβανομένων βιασμών, σεξουαλικής και σωματικής βίας, επιθέσεων με μαχαίρι, εισβολών σε σπίτια, ληστειών, διαρρήξεων και λαθρεμπορίου ναρκωτικών.

Πολλοί αστυνομικοί αναφέρουν ότι μερικές φορές η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου λόγω των αδιάκοπων παραβιάσεων που συμβαίνουν καθημερινά πια στη Γερμανία. Εκτός αυτού υπάρχουν και χιλιάδες αγνοούμενοι μετανάστες, οι οποίοι χάθηκαν κατά τη διάρκεια τους ταξιδιού τους προς τη χώρα, μετά τις εγκάρδιες προσκλήσεις της Μέρκελ.
Η Γερμανία πήρε περισσότερους με 1,2 εκατ. μετανάστες κατά το παρελθόν έτος, με συνέπεια οι περιοχές της χώρας να έχουν παραλύσει λόγω της σοβαρής έλλειψης υποδομών. Η κατάσταση όπως είναι λογικό, μειώνει σημαντικά της πιθανότητες επανεκλογής της Μέρκελ στις εκλογές του επόμενου έτους, ενώ ραγδαία αύξηση παρουσιάζουν τα ποσοστά των ακροδεξιών.
Σύμφωνα με μια έκθεση της διεθνούς συμβουλίου πολιτικής Ο Gatestone Institute, η τοπική αστυνομία σε πολλά μέρη της χώρας παραδέχεται ότι έχει φτάσει στα όριά της.
Μέρος της ίδιας έκθεσης αναφέρει: «Ο βιασμός ενός δεκάχρονου κοριτσιού στη Λειψία, τη μεγαλύτερη πόλη στο κρατίδιο της Σαξονίας, επέστησε εκ νέου την προσοχή στα κλιμακούμενα επίπεδα των βίαιων εγκλημάτων που διαπράττονται από μετανάστες σε πόλεις και κωμοπόλεις σε όλη τη Γερμανία».

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails