Wednesday, July 31, 2013

Αποτυχημένε κύριε Δένδια 5 απ' τους 8 δραπέτες είναι ελεύθεροι!


images
Εδώ και μια βδομάδα περίπου, μετά το ξεπάστρεμα του Κόλα, το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ διέρρεε καθημερινά στα παπαγαλάκια του πως σήμερα τον πιάνουνε τον Ιλίρ Κούπα, αύριο, το πολύ μεθαύριο, ότι τον έχουν καθηλώσει, ότι δε μπορεί να κουνηθεί, ότι κι αν ακόμα κουνηθεί θα τον εντοπίσει η… θερμική κάμερα, ότι όλα είναι υπό έλεγχο κ.τ.λ., κ.τ.λ.

Χθες, όμως, ανακοινώθηκε ότι ο «παγιδευμένος» όχι μόνο κατάφερε να προχωρήσει αλλά και να διαρρήξει ένα σπίτι ο ιδιοκτήτης του οποίου είναι στην Αθήνα, να φάει, να πιεί, να πλυθεί, να κοιμηθεί, να καρδαμώσει και να πάει κουνιστός και λυγιστός στην πατρίδα του, η οποία απέχει από το συγκεκριμένο σπίτι μόλις… 500 μέτρα!
Έτσι, παρά τις ακατάσχετες θριαμβολογίες του μακράν πιο αποτυχημένου υπουργού Δημοσίας Τάξεως της μεταπολίτευσης και των πληρωμένων παπαγαλακίων του, δύο από τους οχτώ επικίνδυνους δραπέτες της φυλακής Τρικάλων είναι νεκροί, ένας έχει συλληφθεί και πέντε (5) είναι ελεύθεροι! Αν δεν είναι αυτός ο ορισμός της αποτυχίας, τότε ποιος είναι κόντε-Δένδια;

2 comments:

Anonymous said...

STO TELOS O DENDIAS THA GRAFTI STO VIVLIO TON GKINES OS O PIO ILITHIOS KE EPIKINDINOS MASONOS IPOURGOS DIMOSIAS TAKSIS.

Anonymous said...

πιο μαλακας πεθαινεις απο το καραφλομασωνο.....ουστ πουσταρδε

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails