Monday, July 22, 2013

Δασκαλόπουλος - Βιομήχανοι: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καλύψει το συστημικό κενό του ΠΑΣΟΚ!

Eπιστολή-έκπληξη του Δημήτρη Δασκαλόπουλου στον Αλέξη Τσίπρα -Νέο «άνοιγμα» στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Τσίπρας είχε μιλήσει σε εκδήλωση του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων.. Όπως καταλαβαίνετε οι αρχικαπιταλιστές βιομήχανοι ουδέποτε δεν θα καλούσαν έναν πραγματικό εχθρό του καπιταλισμού για να μιλήσει στην εκδήλωσή τους! 

Επιστολή προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα έστειλε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος με την οποία χαιρετίζει τη μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα μετά το συνέδριο.


Σύμφωνα με πληροφορίες στην επιστολή αυτή υπάρχει μια ολόκληρη πολιτική ανάλυση για τις τρέχουσες εξελίξεις αλλά και προτάσεις του κ. Δασκαλόπουλου για έξοδο από την κρίση. Υπάρχει μία παράγραφος που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και σχολιάστηκε θετικά. Η επιστολή αυτή δεν έχει δοθεί ωστόσο, ακόμα στη δημοσιότητα από καμία πλευρά.

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ έχει ξαφνιάσει εδώ και καιρό, τόσο τους «γέροντες» του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων, όσο και την κυβέρνηση, με την φιλική αντιμετώπιση του ΣΥΡΙΖΑ και κανείς δεν ξεχνά την έκπληξή τους όταν κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να μιλήσει στην ετήσια συνέλευση του ΣΕΒ. 

Ο κ.Δασακαλόπουλος, σε όσους τον επικρίνουν, απαντά ότι «δεν πρέπει να δαιμονοποιούμε τον ΣΥΡΙΖΑ». Ο ίδιος πιστεύει ότι για λόγους «συστημικής ευστάθειας» το κενό που άφησε το ΠΑΣΟΚ στην κεντροαριστερά πρέπει να καλυφτεί άμεσα και μάλλον έχει τον ΣΥΡΙΖΑ κατά νου.

iefimerida.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails