Tuesday, July 30, 2013

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Μετανάστες επιτέθηκαν με οξύ σε Βρετανίδα μητέρα μπροστά στα μικρά παιδιά της «για να διασκεδάσουν»



Ένας Αφρικανός μετανάστης, με δύο Πακιστανούς συνεργούς του έριξε οξύ χωρίς λόγο σε μια 44χρονη γυναίκα μπροστά στα δύο δίδυμα αγόρια της. Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει για πάντα παραμορφωμένη. Ήταν μια ξεδιάντροπη, εγκληματική, ρατσιστική επίθεση που έγινε μάλιστα στο φως της ημέρας, με πολλούς αυτόπτες μάρτυρες. Η επίθεση έγινε από τους τρεις αλλοδαπούς δράστες μόνο για να «διασκεδάσουν».

Σημείωση: Προσέξτε ότι και αυτό το έγκλημα έγινε μέρα μεσημέρι. Φαίνεται ότι έχει γίνει «μόδα», μετά την σφαγή του βρετανού στρατιώτη (που έπρεπε να ξεσηκωθεί όλος ο βρετανικός λαός και όχι τα μέλη κάποιων εθνικιστικών οργανώσεων). Ας σημειωθεί επίσης, ότι οι κακοποιοί εγκατέλειψαν την περιοχή επιβιβαζόμενοι σε μια κόκκινη BMW. Στην "πολυπολιτισμική" Βρετανία σήμερα, οι «κακόμοιροι» μετανάστες που διαπράττουν φρικτά εγκλήματα έχουν ακριβά αυτοκίνητα.

Γράφει η βρετανική Mail Online

Τα μέλη μιας συμμορίας που γελούσαν καθώς περιέλουζαν μια γυναίκα με οξύ ενώ πήγαινε μαζί με τα ηλικίας έξι χρονών δίδυμα στο σπίτι της από το σχολείο, φυλακίστηκαν σε συνολικά 44 χρόνια.

Οι επιτιθέμενοι ακούστηκαν να γελάνε, καθώς ψέκαζαν με οξύ την Βρετανίδα μητέρα που ούρλιαζε μπροστά στα δύο αγόρια της έξω από το Δημοτικό Σχολείο Upton Cross στο Upton Park, ανατολικά του Λονδίνου.
Μιλώντας μετά την επίθεση η γυναίκα, η οποία υπέστη φρικτά εγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα της, είπε: «είδα έναν άνδρα να με προσεγγίζει ο οποίος είχε μαζί του κάτι σαν μπουκάλι.

«Το έριξε πάνω μου και μετά από λίγα δευτερόλεπτα άρχισε να με καίει. Άρχισα να φωνάζω: "Σας παρακαλώ βοηθήστε με! Σας παρακαλώ βοηθήστε με! ""

Ο 25χρονος Αφρικανός Yannick Ntesa, φέρεται να είναι αυτός που την ψέκασε και μετά μπήκε σε ένα κόκκινο BMW, μαζί με τον 28χρονο Abdul Motin, και τον 31χρονο Ahad Miah.

Η 44χρονη μητέρα, από το Plaistow, κατέφυγε στο σπίτι ενός γείτονα που της έριξε νερό πάνω στα ρούχα της που καίγονταν.

Από το οξύ κάηκε η τσάντα του γιου της, ενώ μία άλλη μητέρα επίσης υπέστη ελαφρά τραύματα από την επίθεση (έγινε στις 24 Μαρτίου 2011).

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Royal London Hospital και αργότερα μεταφέρθηκε σε ειδική μονάδα για εγκαύματα στο Chelmsford, Essex.

Υπέφερε 16 τοις εκατό χημικά εγκαύματα και εξακολουθεί να λαμβάνει ιατρική θεραπεία.

Μετά από δίκη έξι εβδομάδων στο δικαστήριο Blackfriars Crown καταδίκασε τους Ntesa, Motno και Miah.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 comment:

Anonymous said...

Δεν αντέχουν τους Χριστιανούς οι γόνοι του σκότους. Η Ευρώπη σύνολη βιώνει την πιό απάνθρωπη κατοχή στις μέρες μας.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails