Tuesday, July 30, 2013

ΙΣΡΑΗΛ: Μεσίτες διαφημίζουν «καθαρά διαμερίσματα». «Δεν τα δίνουμε σε μαύρους, μόνο σε κανονικούς ανθρώπους».

Με τόσους αγώνες σε Αμερική και Ευρώπη, από το εβραϊκό λόμπι, εβραϊκούς συλλόγους, «ακτιβιστές» και πολιτικούς εβραϊκής καταγωγής, κατά του «ρατσισμού» και της «ξενοφοβίας» και υπέρ των «ανοιχτών συνόρων» και των «πολυπολιτισμικών κοινωνιών», θα περίμενε κανείς το Ισραήλ να είναι ο ‘παράδεισος’ της «ανοχής» και του «αντιρατσισμού». Δυστυχώς, όμως…*

Σύμφωνα με αναφορά της αριστερής ισραηλίτικης ιστοσελίδας ‘972’, ο ραδιοσταθμός του Ισραηλίτικου Στρατού ανέφερε την περασμένη εβδομάδα, ότι Μεσιτικά Γραφεία στο νότιο Τελ Αβίβ διαφημίζουν "καθαρά διαμερίσματα."

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ραδιοφώνου του Στρατού, ένας κτηματομεσίτης είπε, "δεν αφήνουμε αλλοδαπούς εργαζόμενους να νοικιάσουν τα διαμερίσματα. Αν υπάρχουν ξένοι, αυτοί είναι από το Νεπάλ ή Φιλιππινέζοι - κανονικοί άνθρωποι ».

"Όποιος άκουσε την ραδιοφωνική εκπομπή," τόνισε η ιστοσελίδα 972, "θα άκουσε τον μεσίτη να λέει, «όχι μαύροι». Για κάποιον άγνωστο λόγο, αυτές οι δύο λέξεις έχουν παραλειφθεί από την αναφορά του ραδιοφώνου του στρατού στο διαδίκτυο."

Η διαδικτυακή αναφορά του ραδιοφώνου του ισραηλινού στρατού σκόπιμα άφησε έξω αυτή τη φράση, που Εβραίοι μεσίτες καυχώνται στην εκπομπή ότι αποκλείουν ειδικά μαύρους.

Και συνεχίζει η ιστοσελίδα 972: "Όποιος παρακολουθεί τι συμβαίνει εδώ δεν θα πρέπει να εκπλήσσεται.

"Εάν το κράτος του Ισραήλ πιστεύει ότι οι αιτούντες άσυλο πρέπει να βρίσκονται υπό κράτηση σε κάποια καυτή φυλακή μέσα στην έρημο, γιατί να μην είναι νόμιμο να δηλώνουν κάποιοι ότι δεν θα νοικιάσουν διαμερίσματα σε αυτούς τους αιτούντες άσυλο;

«Εάν το υπουργείο Εσωτερικών θέλει μια χώρα χωρίς αιτούντες άσυλο, γιατί και οι κτηματομεσίτες να μην δηλώνουν ότι τα διαμερίσματα δεν δέχονται «εισβολείς».

"Τους τελευταίους μήνες, το κράτος του Ισραήλ έχει συμπεριφερθεί άσχημα στους αιτούντες άσυλο με τέτοιο τρόπο που να μας έχει κάνει να πεθυμήσουμε τον πρώην υπουργό Εσωτερικών Eli Yishai. Ο Yishai ο ρατσιστής, ήταν πολύ δραστήριος στο να εκφράζει την επιθυμία του να πικράνει τις ζωές των αιτούντων άσυλο.

 «Ο γενικός εισαγγελέας, ο αναπληρωτής του, και πολλοί άλλοι βοηθοί έχουν συντάξει νέους κανονισμούς για το Υπουργείο Εσωτερικών τις τελευταίες εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας που επιτρέπει φυλάκιση χωρίς δίκη για αόριστο χρονικό διάστημα, για τα άτομα ύποπτα για πλημμελήματα, όπως κλοπή τηλεφώνου ή ποδηλάτου, ή μια διαδικασία που επιτρέπει την «εθελοντική επιστροφή» των αιτούντων άσυλο (οπωσδήποτε ελεύθερη βούληση - μια επιλογή ανάμεσα στο ατελείωτο σάπισμα στις φυλακές του Ισραήλ και στην απειλή της δίωξης στη χώρα καταγωγής τους).
«Η έννοια των καθαρών χώρων δεν είναι νέα, και δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι εφαρμόζεται τώρα στους «εισβολείς». Ένας από τους υποψηφίους για επικεφαλής ραβίνος, ο ShmuelEliyahu (φωτο), ενθάρρυνε τους ανθρώπους να μην νοικιάζουν διαμερίσματα σε Άραβες στο παρελθόν.

"Ακόμη και μεταξύ εκείνων που τον καταδίκασαν ήταν κάποιος που ήδη εκφράζει την υποστήριξή του στο δικαίωμα των κατοίκων των οικισμών να αποφασίσουν ότι δεν θέλουν Άραβες να ζουν ανάμεσά τους, και ότι οι δήμοι έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν ότι δεν θέλουν να γραφτούν σε σχολεία εντός της δικαιοδοσίας τους τα παιδιά των αιτούντων άσυλο".

Είναι σίγουρο ότι καμία κατακραυγή από τα ελεγχόμενα media δεν θα υπάρξει για αυτό το πρόσφατο παράδειγμα εβραϊκού ρατσισμού.

Βλέπετε τα media είναι συνεχώς απασχολημένα με τον «ρατσισμό» των Ευρωπαίων, που βρίσκεται σε «ανησυχητική άνοδο» και δεν έχουν χρόνο για.. άλλους ρατσισμούς  (όπως των μαύρων στη Νότια Αφρική ή των μαύρων στις ΗΠΑ).

* Η εισροή Αφρικανών λαθρομεταναστών έχει εκτοξεύσει τους δείκτες εγκληματικότητας στο Ισραήλ και έχει δημιουργήσει γκέτο σε πολλές πόλεις, κυρίως στο Τελ Αβίβ. Δεν προξενεί καμία εντύπωση η αντίδραση του απλού κόσμου που βιώνει τα «οφέλη» του πολυπολιτισμού «στο πετσί του» (κυριολεκτικά!), ούτε οι προσπάθειες της πολιτείας να υπερασπιστεί την ασφάλεια και την επιβίωση του γηγενούς πληθυσμού. Τα μαθήματα όμως «αντιρατσισμού» σε 'ομοιοπαθούντες' είναι αυτά που δεν καταπίνονται.  

Διάβασε:

 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails