Friday, July 26, 2013

ΠΟΛΙΟΡΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΒΟΥΛΗ – ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΩΡΕΣ ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΜΕ-ΚΚΕ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στην Ελλάδα υπάρχει το ΚΚΕ να τους προστατεύει!

Πρωτοφανείς σκηνές στην ιστορία της χώρας, διαδραματίστηκαν από το βράδυ της Τρίτης μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης, έξω από το κοινοβούλιο της Βουλγαρίας. Πιο συγκεκριμένα, αγανακτισμένοι διαδηλωτές είχαν περικυκλώσει το κτίριο και εμπόδιζαν την έξοδο βουλευτών και υπουργών (συνολικά 109 άτομα) μέχρι τα ξημερώματα. Όταν έφτασε λεωφορείο που θα τους απομάκρυνε, άρχισαν να πετούν...
πέτρες. Η αστυνομία επενέβη, ανοίγοντας -με τα γκλομπ – διάδρομο για να περάσει το λεωφορείο. Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν. Οι αποκλεισμένοι έφυγαν τελικά περίπου στις τέσσερις τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά από σχεδόν οκτάωρο αποκλεισμό. Σύμφωνα με τη βουλγαρική ραδιοφωνία, μέλη της κυβέρνησης «απεγκλωβίστηκαν» μέσα σε τεθωρακισμένα της αστυνομίας.

Ο πρόεδρος του κοινοβουλίου, σοσιαλιστής Μιχαήλ Μίκοφ, ανακοίνωσε ότι η ολομέλεια που είχε προγραμματιστεί για το πρωί της Τετάρτης ακυρώνεται καθώς όπως είπε «δεν είναι δυνατή η συνεδρίαση, διότι η ζωή των μελών της βουλής είναι σε κίνδυνο».

Είδατε, λοιπόν, τη χρησιμότητα των ροπαλοφόρων του ΠΑΜΕ/ΚΚΕ; Που όταν –κατά την ψήφιση του κρισιμότατου Μνημονίου 2- εκατοντάδες χιλιάδες αγανακτισμένοι Έλληνες είχαν μαζευτεί έξω από τη βουλή με άγριες διαθέσεις και οι βουλευτές δεν ήξεραν πως, πότε και από πού θα φύγουν, οι κουκουέδες έπιασαν από νωρίς τις εισόδους της βουλής και με μέτωπο προς τον κόσμο στάθηκαν κέρβεροι απέναντι στη λαϊκή οργή, αναγκάζοντας ως και αυτόν τον Άδωνι Γεωργιάδη να πει: «ευτυχώς που υπήρχε και το ΠΑΜΕ εκεί έξω»! Το δυστύχημα για τους Βουλγάρους πολιτικάντηδες, είναι ότι δεν έχουν κι αυτοί κάτι αντίστοιχο του ΠΑΜΕ/ΚΚΕ. Αλλιώς θα έβγαιναν στην ώρα τους και… ατσαλάκωτοι!


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails