Monday, July 22, 2013

Είναι κρυπτοεβραίος ο καθηγητής κ. Γούδης;

Σ.Α: Θα έγραφε ποτέ ένας μη Εβραίος στο περιοδικό του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου τα εξής;
1) ...Γιαχβέ ελθέ και σκήνωσον εν υμίν..
2) ..σε προσδωκούμε και σε αναμένουμε...
3) ...οι απανταχού Εβραίοι σε προσμένουμε...
4) ...να πορευτούμε Μισραήλ, να διασπαρούμε...
5) Τη Θεσσαλονίκη τη λέει Σαλονίκη, όπως οι Εβραίοι δηλαδή.
Περιμένουμε μια ικανοποιητική απάντηση απ' τον κ. Γούδη.

Αναδημοσιεύσουμε με έκπληξή μας ποίημα δημοσιευμένο το 2000 στο περιοδικό Χρονικά όργανο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου αριθμός φύλλου 169 σελίδα 11 που μας έστειλε φίλος του Κοινού Παρονομαστή Βάζουμε και την παραπομπή του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου για όσους...
δεν πιστεύουν στα μάτια τους .
http://www.kis.gr/scanned_small/T169small.pdf

Η έκπληξή μας αφορά το πρόσωπο το οποίο υπογράφει το ποίημα και πρόκειται για τον γνωστό συγγραφέα Χρίστο Γούδη ο οποίος τα τελευταία χρόνια περιφέρεται μεταξύ ΝΔ και ΛΑΟΣ κλπ (εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος με το ΛΑΟΣ στην περιφέρεια Αττικής, έδρα την οποία λειτουργεί ακόμα ) και προσωπικός φίλος του Μάκη Βορίδη και εκδίδει από πατριωτικούς εκδοτικούς οίκους βιβλία. Και αν εμείς δεν καταλαβαίνουμε τι εννοεί το συγκεκριμένο ποίημα παρακαλούμε τους φίλους του Κοινού Παρονομαστή που θα το διαβάσουν να μας πουν την άποψή τους για αυτό.

Το γεγονός και μόνο ότι ο συγγραφέας - ποιητής φιλοξενείται από το όργανο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου ίσως να λέει κάτι από μόνο του . 
Απλώς εμείς θα θέλαμε να γνωρίζουμε από τον συγκεκριμένο άνθρωπο κύριο Χρίστο Γούδη ποιο είναι ακριβώς το σκεπτικό του.
Ας προσέχουν λοιπόν οι εθνικιστές και ας κοιτάζουν στην πορεία τους και πίσω αλλά και πλάι 






ΥΓ ....τελικά από που να φυλαχτούμε 

6 comments:

Anonymous said...

Γνωριζω οτι ειναι μασωνος,αλλα για εβραιος δεν ξερω,μηπως θαχει καποια διαφορα...Αλλωστε οι αποψεις του ειναι ηξεις-αφηξεις και μην ξεχναμε πως το ΛΑΟΣ ψηφισε το 1ο μνημονιο,αναμεταδιδοντας τις ελεεινες προπαγανδιστικες δικαιολογιες του εβραιοΠΑΣΟΚ.

Anonymous said...

Αγαπητά μου τεκνία, (όπως θα έλεγε κι ο Εβραίος ευαγγελιστής Ιωάννης)
κοιμάσθε όρθια, και λυπούμαι που σάς το λέγω διά πολλοστήν φοράν.
Συνέλαβαν σήμερον διά κλοπήν άνω του ενός δίσ. ευρώ τον Εβραίον Βίκτωρα Ρέστην, Ιουδαίον το θρήσκευμα, υβρίδιον του Έλληνος Ρέστου και της Εβραίας μητρός του Μπέλλας. Ο Ρέστης με τα κλεμμένα του έστησε και γηροκομείον, το γνωστόν «Ρέστειον», όπου δέχονται αποκλειστικώς Εβραίους. Επήγα κι εγώ διά να με πάρουν και μού είπον ότι δεν δικαιούμαι νοσηλείας διότι δεν εβγήκα από Εβραϊκήν μήτραν! Ως γνωρίζετε, οι Εβραίοι θεωρούν Εβραίον τον εκ μητρός Εβραίον. Τί χειρότερον κάμνει η Χρυσή Αυγή που δίδει τρόφιμα αποκλειστικώς εις Ρωμηούς; Και οι Εβραίοι εις τα γηροκομεία των αποκλειστικώς Εβραίους δέχονται και δεν έχω ακούσει εις την 90χρονον ζωήν μου να κάμνουυν συσσίτια διά μή Εβραίους...
Όσον διά τον Γούδην Χρίστον, μάθετε αποβλακωμένα από τον Ιουδαιοχριστιανισμόν τεκνία, ότι είναι μασώνος Δωδεκάθεος και μισεί θανάσιμα τον Χριστιανισμόν. Έχει σκοπόν της ζωής του να ξεβρωμίσει την Ελλάδα από την Ιουδαιοχριστιανικήν Πανώλην και δι' αυτό συνεργάζεται με τα «Εβραϊκά Χρονικά» γράφων ποιήματα διά τον Γιαχβέ, ή Άδωνάϊ, ή Άσαρκον Λόγον κλπ. Μή ξεχνάτε, αποβλακωμένα τεκνία, ότι και ο Μέγας Ιουλιανός είχε προσεταιριστεί τους Εβραίους (ήθελε να τους κτίση τον Ναόν του Σολομώντος) διά να ξεβρωμίσουν ομού Εβραίοι και Εθνικοί τον Πλανήτην Γήν από την Χριστιανικήν Χολέραν.
Σεβαστείτε την ηλικίαν μου και μή μού λογοκρίνετε το ενθάδε σχόλιον, διότι έκαμα κόπον να το γράψω, δεδομένου ότι είμαι 89 ετών εσχατόγερος...
Μετά πλείστης τιμής
ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Αγαπητέ Παλαιέ Αθηναίε εμείς δεν επιθυμούμε καμιά σύγκρουση για θρησκευτικούς λόγους.. Ο Ελληνισμός είναι πάνω από θρησκείες.. Επίσης δεν επιθυμούμε καμιά συνεργασία με Εβραίους.. Από αρχαιοτάτων χρόνων μας πολεμούν.. Για εμάς συνεργάτης των Εβραίων σημαίνει ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Εσύ τελικά με ποιους είσαι;

Anaxagoras said...

...Ο Γουδης ειναι απο τις λιγες φωνες πραγματικα μορφωμενου και πνευματικου ανθρωπου..ειναι απο τους συγχρονους πατερες του Εθνικισμου...δηλαδη της αγαπης για το εθνος...και βαβαια ξερει για τους εβραιους...ομως καταλαβαινει οτι οταν οι εβραιοι κυριαρχουν σε Ευρωπη και Αμερικη και διιοικουν τον κοσμο..δεν ειναι εξυπνο να τους προκαλεις...γιατι ειναι φυσικο να σε δυαλυσουν...αυτο εγινε με την Χ.Α...τι κερδισε ?? Εθνικισμος μπορει να υπαρξει και χωρις να κανεις ασκοπες αναφορες..για ολοκαυτοματα..αυτο ειπε ο Γουδης...και εχει απολυτο δικαιο!!!

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Φίλε είσαι εκτός θέματος.. Για το ποίημα που παρουσιάσαμε και φέρει την υπογραφή του καθηγητού τι έχεις να πεις;

Anonymous said...

Ορθώς ζητάτε διευκρινήσεις για το συγκεκριμένο ποίημα. Αν και θεωρώ πως ο εθνικσιμός χωρά πολλές διαφορετικές απόψεις αρκεί να είναι στην κορυφή των αξιών το ΕΘΝΟΣ! Μπορεί κάποιος εθνικιστής λοιπόν να μην είναι αντισημίτης. Προσωπικά θεωρώ εξαιρετική επιλογή για την Χ.Α τον Γούδη, όπως και τον Σχοινά. Ο δρόμος για ανάληψη σημαντικού ρόλου στα τεκταινόμενα της χώρας από τους εθνικιστές επιβάλλει την διεύρυνση του μετώπου. Η εκλογή των προσώπων που θα μας εκπροσωπήσουν τελικά θα γίνει μέσω των ψήφων που θα λάβουν. Ο καθε ένας ας στηρίξει τα πρόσωπα που προτιμά. Η συστράτευση πάντως σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς των διώξεων, ανθρώπων με κύρος και αποδοχή από την κοινωνία είναι πολύτιμη. Όχι στην περαιτέρω πολυδιάσπαση του εθνικιστικού - πατριωτικού μετώπου.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails