Wednesday, July 31, 2013

Εβραϊκό μπόλιασμα για την Σερβία! Σύμβουλος της κυβέρνησης ο Εβραίος Στρος Καν

64821-stros-kan
“Θέση συμβούλου στη Σερβική κυβέρνηση φέρεται να αναλαμβάνει ο Ντομινίκ Στρος Καν, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Danas» του Βελιγραδίου. Η εφημερίδα επικαλείται τις δηλώσεις που έκανε την περασμένη Παρασκευή ο ηγέτης του Σερβικού Προοδευτικού Κόμματος Αλεξάνταρ Βούτσιτς, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κεντρικής επιτροπής του κόμματός του, πως ενδέχεται να διοριστεί ένας ξένος σ’ αυτή τη σημαντική θέση, στο πλαίσιο του ευρύτερου ανασχηματισμού στο κυβερνητικό σχήμα.

Όπως είχε πει ο Βούτσιτς, η είδηση για το πρόσωπο που θα αναλάβει τη θέση συμβούλου θα είναι «βόμβα». Η εφημερίδα αναφέρει πως σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο σύμβουλος δεν θα είναι άλλος, από τον πρώην ισχυρό άνδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ο οποίος πρόσφατα μάλιστα διορίστηκε στο 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Ρωσικής Περιφερειακής Τράπεζας Ανάπτυξης, που αποτελεί θυγατρική της μεγαλύτερης πετρελαϊκής εταιρείας της Ρωσίας, Rosneft.
ΥΓ1. Ο 64χρονος Γάλλος αναγκάστηκε σε παραίτηση από τη θέση του γενικού διευθυντή του ΔΝΤ το 2011, μετά το σάλο που ξέσπασε όταν μια καμαριέρα ενός ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης είχε καταγγείλει ότι την βίασε.
ΥΓ2. Ο ίδιος κατηγορείται και για δεύτερη απόπειρα βιασμού!
ΥΓ3. Λέτε τώρα να αποφάσισε το ρίξει και στα κορίτσια του πρώην Ανατολικού μπλόγκ;

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails