Friday, July 26, 2013

Αγωγή και μήνυση στον Καμίνη για παράνομη, καταχρηστική και μεροληπτική μεταχείριση των Αθηναίων πολιτών, έναντι των παράνομων μεταναστών.

"Θα τον ταράξουν στην νομιμότητα?"...
Αγωγή και μήνυση κατέθεσε το νομικό τμήμα της "ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ" κατά του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη και κατά παντός υπευθύνου για την παράνομη, καταχρηστική και μεροληπτική μεταχείριση των Αθηναίων πολιτών, έναντι των παράνομων μεταναστών ....

Ο δήμαρχος Αθηναίων θεωρεί σκόπιμο να καταπατά όλους τους νόμους και να συμπεριφέρεται ρατσιστικά έναντι των Ελληνοπαίδων. 
Δέχεται κατά προτεραιότητα τα παιδιά των παράνομων μεταναστών στους παιδικούς σταθμούς της Αθήνας με μόνο αποδεικτικό στοιχείο, την ενυπόγραφη δήλωση των γονιών τους για ελλειπή ή ελάχιστα έσοδα έναντι των Αθηναίων πολιτών που πρέπει να αποδείξουν με επίσημα χαρτιά τα εισοδήματα τους. 
Η παράβαση καθήκοντος συνίσταται στην παραβίαση των δικαιωμάτων των Αθηναίων πολιτών, όπως και στη παράφραση της χάρτας δικαιωμάτων του παιδιού όπου παρερμηνεύεται το δικαίωμα στην εκπαίδευση και μεταφέρετε στους παιδικούς σταθμούς, όπου μόνο προορισμό έχουν τη φύλαξη.

Η "ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" δηλώνει απερίφραστα τη συμπαράσταση της στον Αθηναίο πολίτη που παλεύει για την άσκηση του νόμιμου Συνταγματικού του δικαιώματος στην εργασία και της Αθηναίας μάνας που ψάχνει απελπισμένα να βρει παιδικό σταθμό για τα παιδιά της όταν μέσα στην οικονομική κρίση πληρώνει δυσβάσταχτα δημοτικά τέλη χωρίς αντίκρυσμα. 
Κύριε Καμίνη αν τα έξοδα τα οποία κάνετε ως Δήμος για το Gay Pride τα δίνατε για να δημιουργήσετε παιδικούς σταθμούς, σήμερα καμία Ελληνική οικογένεια δεν θα αγωνιούσε για την τύχη των παιδιών της όταν ψάχνει για εργασία ή όταν αγωνίζεται για τον επιούσιο.
Ενδιαφερθείτε και λίγο για τους δημότες που σας πληρώνουν αντί να αναλώνεται τις δυνάμεις σας στο πως θα περάσουν καλύτερα οι λαθρομετανάστες στην Αθήνα. 
http://www.eglimatikotita.gr

http://hellasxg.blogspot.com/2013/07/blog-post_6250.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails