Friday, July 26, 2013

Σκληρό βίντεο: Ισλαμικός όχλος δολοφονεί δια λιθοβολισμού νεαρό ζευγάρι, αλαλάζοντας "αλαχ ακμπαρ"!!! (Προσοχή σκληρές εικόνες - Ακατάλληλο)

Είναι ένα βίντεο φρίκη από Αφγανιστάν που δείχνει πόσο “φθηνή” είναι η ανθρώπινη ζωή για τους τυφλωμένους από θρησκευτικές προκαταλήψεις φανατικούς.

Η κοπέλα 19 χρονών ονόματι Σιντίκα από την πόλη Ντεστί Αρτσί της επαρχίας Κουντούζ του Αφγανιστάν, εγκατέλειψε τον σύζυγο της στον οποίο την είχαν πουλήσει, και πήγε να ζήσει με τον αγαπημένο της ονόματι Χαγιάμ.Η οικογένεια της κοπέλας τους είπε πως τους συγχώρεσε και έτσι αυτοί γύρισαν στο χωριό. Αυτό όμως αποτέλεσε το τέλος τους.
Οι μαχητές των Ταλιμπάν που κυριαρχούν στην περιοχή καταδίκασαν το ζευγάρι σε θάνατο δια λιθοβολισμού.
Σε κάποια στιγμή του λιθοβολισμού η Σιντίκα συνέρχεται, και τότε πάει ένας Ταλιμπάν δίπλα της και την πυροβολεί στο κεφάλι δύο φορές με το ΑΚ-47.
Αργότερα μεταφέρεται επιτόπου ο αγαπημένος της Σιντίκα, ο Χαγιάμ. Με τα χέρια του δεμένα από πίσω, τον πάνε εκεί και σκοτώνεται με τον ίδιο φρικτό τρόπο του λιθοβολισμού. Διακρίνεται πως ο Χαγιάμ την ώρα που ξεψυχά ο κόσμος κραυγάζει ...ότι ο Αλάχ είναι μεγάλος!



http://hellasxg.blogspot.com/2013/07/blog-post_1468.html

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails