Monday, July 22, 2013

Όταν οι Έλληνες πεινούν, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες γλεντούν!!


Την περασμένη Τετάρτη ο Καμμένος διοργάνωσε τσιμπούσι για τους βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. στο εστιατόριο της βουλής με ένα φαγκρί 5,5 κιλώντην ώρα που στην αίθουσα της γερουσίας κορυφωνόταν η "συζήτηση" για το μίνι μνημόνιο ή αλλιώς πολυνομοσχέδιο του αίσχους. Βουλευτής της Νέας Πασοκρατίας που ήταν παρόν σχολίασε «Αν μη τι άλλο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ξέρουν να τρώνε καλά και να απολαμβάνουν ακόμα και την παρουσία τους στη Βουλή».


Συμφωνούμε απόλυτα με μια διαφορά. Ξέρουν όλοι οι βουλευτές και όχι μόνο εκείνοι των ΑΝ.ΕΛ., να απολαμβάνουν την παρουσία τους στην βουλή. Αφορολόγητα εισοδήματα, παχουλοί μισθοί, δωρεάν φως, νερό, τηλέφωνο, αυτοκίνητα, έξοδα γραφείου και τα λοιπά.

Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει για όλους αυτούς τους "κυρίους" και "κυρίες" είναι ο φτωχός λαός που αναγκάζεται να ψάχνει τα σκουπίδια για να επιβιώσει και πλέον τους έχει πάρει χαμπάρι. Οι "δημοκράτες" τρώνε και πίνουν πάνω στην δυστυχία του Έλληνα αλλά αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ. Παρ' όλες τις πιέσεις και χαρακτηρισμούς περί "νεοναζί", "φασιστών", "τραμπούκων" και τα λοιπά, ο Λαός ξυπνάει και πυκνώνει με λογαριθμικούς ρυθμούς τις φάλαγγες της Χρυσής Αυγής για να πάρει την Ζωή, την Αξιοπρέπεια και την Εθνική Ανεξαρτησία του πίσω.

Όσο και να προσπαθούν όλοι αυτοί οι "δημοκράτες" του "συνταγματικού τόξου" και της κοινοβουλευτικής ασυδοσίας, η αφύπνιση των Ελλήνων είναι μη αναστρέψιμη και η Νέμεσις θα είναι αμείλικτηΗ πραγματική Δημοκρατία του Έθνους είναι προ των πυλών.

xryshaygh.com


elnewsgr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails