Sunday, July 28, 2013

6 αντιεξουσιαστές έδειραν 1 Χρυσαυγίτη στη Μυτιλήνη

Όλοι οι Έλληνες βλέπουν πλέον ότι τη βία δεν την επιθυμεί ο εθνικιστικός και πατριωτικός χώρος, αλλά η αριστερά και μερικοί αναρχικοί που προχωρούν σε τέτοιες ενέργειες με απώτερο σκοπό οι Χρυσαυγίτες να τους αντεπιτεθούν για να κατηγορηθεί το εθνικιστικό κίνημα απ' τα κανάλια που όλως τυχαίως κρύβουν αυτές τις δολοφονικές επιθέσεις εναντίον των Χρυσαυγιτών.

Δυστυχώς είναι τέτοια η πλύση εγκεφάλου που έχει υποστεί ο ελληνικός λαός απ' τα εβραϊκά κανάλια, που πολλοί ανεγκέφαλοι πανηγυρίζουν όταν ένας Χρυσαυγίτης πάει στο νοσοκομείο και τον έχουν δείρει 5-10 ίσως και παραπάνω "αντιεξουσιαστές" και λένε "καλά του έκαναν γιατί ήταν φασίστας".

Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή ακόμη και κάτω απ' αυτές τις συνθήκες όσοι αγωνιζόμαστε εναντίον της Χούντας των "περιούσιων" της Οδού Μελιδώνη για να έχουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα εθνικιστική κυβέρνηση που θα σταματήσει την εβραϊκή κυριαρχία στην Ελλάδα.

xrysh-augh-mitilini
Επίθεση από «γνωστούς-άγνωστους» δέχθηκε στη Μυτιλήνη ο 45χρονος Δημήτρης Ρήγας, ο οποίος σύμφωνα πληροφορίες, ανήκει στην Τοπική Οργάνωση Λέσβου της «Χρυσής Αυγής».
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας τους και με τίτλο
«Έξι αναρχοκομμούνια , ένας χρυσαυγίτης»
Βλέπεται ότι γνωρίζουν τι αξίζουν! Έξι άπλυτοι για να κάνουν έναν χρυσαυγίτη. Έτσι είναι όταν στερείσαι αξιών, στερείσαι των πάντων, στερείσαι από τον ανδρισμό σου, το φιλότιμο σου, τον εγωισμό σου, την υπερηφάνεια σου, αλλά κυρίως στερείσαι της αξίας σου.
Βάλανε στη μέση τον Δημήτρη και πέσανε πάνω του, αλλά ο Δημήτρης παρ΄όλο τον πόνο του χθες γέλαγε κάποιες στιγμές για τι θυμόταν ότι όταν γύρναγε να χτυπήσει κάποιον απ΄αυτούς τους έξι, αυτός φοβισμένος έκανε πίσω χοροπηδώντας σα μπαλαρίνα. Έτσι είναι, σας χόρεψε καλά ο χρυσαυγίτης μόνος του. Εσείς δυστυχώς για να γίνεται ένας σαν τον Μήτσο πρέπει να μαζευτείτε έξι. Και τελικά αυτό που σας θυμώνει πιο πολύ είναι ότι ξέρετε την ελάχιστη ως μηδαμινή αξία σας, άπλυτα''.
Σας παραθέτουμε πιο κάτω το επίσημο δελτίο τύπου της αστυνομίας.
ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Χθες (26-07-2013) το βράδυ, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος (4) ανδρών αγνώστων στοιχείων, για κλοπή, σωματικές βλάβες, απειλή και εξύβριση σε βάρος ενός 45χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, χθες το απόγευμα στη Μυτιλήνη, οι τέσσερεις άνδρες πλησίασαν τον 45χρονο, ο οποίος κινούταν πεζός, τον εξύβρισαν και τον απείλησαν, ενώ ένας από αυτούς του επιτέθηκε χτυπώντας τον με τα χέρια.
Στη συνέχεια οι δράστες του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή.
Διενεργείται προανάκριση.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails