Thursday, July 25, 2013

Χύνουν αίμα για μία ακόμη φορά οι αναρχικοί! Για τα τάγματα αυτά του "αντιφασισμού" θα μιλήσει κανένας Δένδιας;

antifaΤο σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε αργά το βράδυ στο κέντρο της Πάτρας και σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, τρία άτομα κατέληξαν τραυματισμένα σε νοσοκομείο.

Ολα συνέβησαν - σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- όταν ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε σε αυτοκίνητο μάρκας Opel στο οποίο επέβαιναν τρεις οπαδοί της Χρυσής Αυγής, στη συμβολή των οδών Αράτου και Κορίνθου. Οι δράστες έσπασαν τα τζάμια και τους ξυλοκόπησαν άγρια, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.
Οι τρεις επιβαίνοντες τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Ρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση των δύο δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς φέρουν μικρά τραύματα στο κεφάλι, στα χέρια και στα πόδια, ενώ η σε σοβαρότερη κατάσταση βρίσκεται ο τρίτος, καθώς φέρει τραύματα στον θώρακα και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Πρόκειται για έναν 60χρονο άνδρα...
Μετά το... χτύπημα κατά του 67χρονου οπαδού της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο, πλέον οι αντιεξουσιαστές χτύπησανσ οβαρά έναν ακόμη ηλικιωμένο. 
Αναρωτιέται κανείς μέχρι πού θα φτάσει το θράσος τους αλλά και η προστασία της Πολιτείας που απολαμβάνουν. Αναρωτιέται κανείς πόσο θα αντέξει η ... απέναντι πλευρά να δέχεται τέτοια χτυπήματα χωρίς να αντιδρά. Ο αντιφασισμός που καλλιεργείται από κυβερνητικούς και αριστερά έχει προσδώσει τον ρόλο των "ηθικών" θυτών στους αλητήριους.  
Άμα όμως φυσικά κάποιος αντιφασίστας φάει μία σφαλιάρα... τότε παίζει πρώτο θέμα στις ειδήσεις! 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails