Thursday, July 25, 2013

Αυτές είναι οι αντικατοχικές ομάδες που απαγορεύτηκε η δράση τους στη Γαλλία

Την Γαλλία την ελέγχουν απολύτως οι Εβραίοι, οπότε οι ομάδες που τίθενται εκτός νόμου επειδή είναι εναντίον των Εβραίων είναι αντικατοχικές. 


Ιούλιος 24, 2013.

Παρίσι. Ria Novosti

Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ έχει απαγορεύσει  τις ακροδεξιές ομάδες l' Oeuvre fran aise- Γαλλική Υπόθεση και Jeunesses nationalistes- Νεολαία Εθνικιστών.

Όπως αναφέρθηκε κατά τη συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών της γαλλικής κυβέρνησης Manuel Val, η οργάνωση l'Oeuvre fran aise ιδρύθηκε το 1968 και είναι μια ένωση που προωθεί την ιδεολογία της ξενοφοβίας και του αντισημιτισμού, στηρίζει τις ρατσιστικές ιδέες, αρνείται τα ναζιστικά εγκλήματα, θαυμάζει τους συνεργάτες και το καθεστώς του Vichy που υπήρχε κατά τη διάρκεια της Κατοχής στη Γαλλία από τη ναζιστική Γερμανία.

Ο υπουργός τόνισε ότι η ομάδα  αυτή οργανώνεται ως στρατιωτική οργάνωση με στρατιωτικού τύπου στρατόπεδα εκπαίδευσης.

Ενώ, η Jeunesses nationalistes, αποτελεί στην πραγματικότητα ένα παρακλάδι της «Γαλλικής Υπόθεσης», που προωθεί το μίσος και τη βία, επαινεί του δοσίλογους και το  «Waffen SS».

Οι ακτιβιστές της οργάνωσης ενεργούν στην περιοχή της Λυών και πρόσφατα έχουν εμπλακεί σε συγκρούσεις κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων κατά του γάμου των ομοφυλοφίλων.

Νωρίτερα, αυτόν το μήνα, οι γαλλικές αρχές έχουν επιβάλει απαγόρευση σχετικά με τις δραστηριότητες άλλων τριών ακροδεξιών ομάδων. Οι υποστηρικτές τους έχουν επιτεθεί τον Ιούνιο σε έναν νεαρό άνδρα στο Παρίσι με αποτέλεσμα να πεθάνει από ξυλοδαρμό.

Όπως αποδείχθηκε, το θύμα της επίθεσης δεν ήταν μόνο ένας ένθερμος αντίπαλος της ιδεολογίας της ακροδεξιάς με την οποία συγκρούστηκε αλλά και συμμετείχε ενεργά στο κίνημα υπέρ του γάμου των ατόμων με το ίδιο φύλο στη Γαλλία.

--


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails