Wednesday, July 24, 2013

Νέες αποκαλύψεις για το σεξουαλικό σκάνδαλο Εβραίου υποψηφίου δημάρχου της Νέας Υόρκης

Περι της εβραϊκής καταγωγής του Weiner δείτε στη Wikipedia.. Στη φώτο απεικονίζεται ο υποψήφιος Εβραίος δήμαρχος σε gay parade για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων... Gay και Εβραίοι, δήμαρχοι ενωμένοι.. Έχουμε και στην Ελλάδα τέτοιους .. 

Πριν λίγα χρόνια αναγκάστηκε να υποβάλει την παραίτησή του από το κόμμα, έπειτα από 14 χρόνια θητείας, καθώς αποκαλύφθηκε πως διατηρούσε διαδικτυακές σχέσεις με έξι γυναίκες
Την ώρα που η προεκλογική εκστρατεία για τις δημαρχιακές εκλογές της Νέας Υόρκης που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Νοέμβριο, έχει ήδη ξεκινήσει, ένας εκ των πρωταγωνιστών της προσπαθεί να γυρίσει προς όφελός του την εμπλοκή του σε σεξουαλικό σκάνδαλο. Μάταια, όμως, γιατί νέες αποκαλύψεις έρχονται να σκεπάσουν με βαριά σκιά την πολιτική καριέρα.

Ο λόγος για τον Δημοκρατικό βουλευτή, Αντονι Γουίνερ, που πριν λίγα χρόνια αναγκάστηκε να υποβάλει την παραίτησή του από το κόμμα, έπειτα από 14 χρόνια θητείας, καθώς αποκαλύφθηκε πως διατηρούσε διαδικτυακές σχέσεις με έξι γυναίκες, εκ των οποίων μία 17χρονη, παρότι ήταν παντρεμένος με το δεξί χέρι της Χίλαρι Κλίντον, Χιούμα Αμπεντιν, η οποία μάλιστα διένυε τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Στο προεκλογικό του σποτ που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο, ο Γουίνερ εμφανίζεται να κάνει βόλτα στην πόλη που μεγάλωσε, δηλώνοντας πως θα αγωνιστεί για αυτή καθότι ο ίδιος όπως πολλοί Νεουορκέζοι «αγωνίστηκαν πολύ, εργάστηκαν σκληρά και έφτασαν στη μεσαία τάξη για να δώσουν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους».



Δεν αφήνει την ευκαιρία, μάλιστα, να πει δημόσια συγγνώμη για «τα λάθη που διέπραξε» ότι «απογοήτευσε τους δικούς του» και να πει σε όλους ότι «έμαθε το μάθημά του».

Μάλλον, όμως, το μάθημά του δεν το πήρε καθώς όπως αποκάλυψε το περιοδικό New York, ο Γουίνερ δεν είχε μόνο τις παραπάνω διαδικτυακές σχέσεις, αλλά είχε πολλές περισσότερες και, μάλιστα, με το ψευδώνυμο «Carlos Danger».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού, μία γυναίκα, η οποία φέρεται να διατηρούσε εξάμηνη σχέση με τον Γουίνερ αφότου παραιτήθηκε, έδωσε στη δημοσιότητα τα πικάντικα τιτιβίσματα του πολιτικού άνδρα που αντάλλαζαν σε τόπο κοινωνικής δικτύωσης.
«Είχαν σχέση για έξι μήνες και εκείνη πίστευε ότι ήταν πραγματικός έρωτας. Η σχέση βασίστηκε στις ανταλλαγές μηνυμάτων του Γουίνερ στη γυναίκα με σεξουαλικό περιεχόμενο, όπως και σεξουαλικού τύπου φωτογραφίες. Το καλύτερο από όλα είναι ότι ο Αντονι Γουίνερ χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο πιστεύοντας ότι έτσι θα προστατευόταν όταν έστελνε φωτογραφίες με το μόριό του μέσω Yahoo», αναφέρει ανώνυμη πηγή στην σκανδαλοθηρική ιστοσελίδα The Dirty και αναπαράγει το New York.



Στα μηνύματα που έστειλαν οι δύο τους, μπορεί κανείς να διαβάσει φράσεις όπως «Βγάζω έξω το πέος μου, πλησιάζω και σου ψιθυρίζω “τι θέλεις να σου κάνω;”», «Είσαι υγρή», «Σε σκέφτομαι», «Θέλω να σου κάνω έρωτα μπροστά από έναν καθρέπτη» και άλλα ανάλογου περιεχομένου ή ακόμα πιο καυτού.

Η νεαρή που όσο διατηρούσε σχέση με τον Γουίνερ ήταν 22 ετών, δήλωσε στην σκανδαλοθηρική ιστοσελίδα πως ήταν ερωτευμένη μαζί του.

Όπως αποκαλύπτεται, μάλιστα, ο υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Υόρκης της είχε υποσχεθεί να της αγοράσει διαμέρισμα στο Σικάγο, ενώ της έλεγε ότι θα συναντιόντουσαν σύντομα για να πραγματοποιήσουν τις ερωτικές φαντασιώσεις τους.

Η προεκλογική του καμπάνια:

 
Οι διάλογοι με τις κοπέλες:











No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails